Grup infractional, retinut de politistii B.I.C. Oltenita

La data de 12 august a.c., ora 16:00, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de M. MARCEL de 21 ani, M. F. de 17 ani, ambii din Olteniţa, şi E. FLORIAN de 23 ani, din Comuna Dorobanţu, Judeţul Călăraşi, suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat (şapte fapte) şi complicitate la furt calificat.
În perioada decembrie 2008 – aprilie 2009, aceştia au pătruns în mai multe societăţi comerciale de pe raza Municipiului Olteniţa, de unde au sustras diverse bunuri, constând în butelii de aragaz, generator monofazat, pachete cu faianţă şi pachete cu ţigări.
Astazi, 13 august, cei trei au fost prezentaţi Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.

Comentarii

 1. rey_mariano spune:

  unde nu-i cap, vai de picioare… subtire… nu au mers pe tun… caci nu mai pateau nimic ! mici gainarii…

 2. Nebunatyku spune:

  frumos foarte bine

 3. 20cm spune:

  Pe cand se va citi acelasi lucru si despre cei cu nume de vip-uri ? ? Pana la urma economia romaneasca nu sufera ca au furat in 3 luni de zile un generator, 2 butelii sau un cartus de tigari sa aiba si ei bani de mancare ca servici greu mai gasesc.Sau poate ca da , se va vedea dupa ce-i inchide si va creste pib-ul imediat.
  Acesta e doar un usor faaasssss….

 4. rey_mariano spune:

  20cm(dantv-Madrid)@ … ai multa dreptate, pe astia de pe la parlament nu ii mai intreaba nimeni de sanatate, vorba aia… ca doar nu pot suporta alesii nostri sa stea la puscarie cu mici hoti de butelii si tigari! ar fi chiar culmea! in cel mai rau caz poate s-ar duce la SINGSING, pentru a intra in randul clasicilor! hoti de chilipiruri si incaseaza ani grei de pushchimentza !

 5. costel spune:

  De ceva timp,se fura-n draci orice.Din ce in ce mai mult orice si de oriude.
  Iar imi pun o intrebare retorica:pentru ce mama zmeilor sunt platiti tipii astia din politie?
  Cu ce activitate isi justifica salariile si sporurile??

 6. adi spune:

  Mai bine taceai dn-Costel

 7. geo spune:

  Costele,sa stii ca muncesc si isi justifica lefurile incasate politistii,aici fac referire la cei care isi desfasoara activitatea in strada,care din pacate,sunt foarte putini ! 8000 de locuri sunt neocupate in Politie,iar cei care au terminat scolile de Politie in Iulie 2009 stau pe tusa,cica nu are statul bani sa-i incadreze ! Ei,cum ti se pare ?