Comentarii

 1. Sorin Anghel spune:

  N-au inceput deloc rau astia de la Chirnogi. Cu o pregatire fizica serioasa, alt antrenori si 11 jucatori noi ar putea obtine alte rezultate.

 2. Dan spune:

  Domnule Sorin, dar de ce nu veniti dumneavoastra sa antrenati si sa si jucati in locul celor 11 jucatori? Cred ca ar fi mult mai rentabil pentru „umila” noastra comuna.

 3. sabina spune:

  e bine ptr inceput;)

 4. Sorin Anghel spune:

  Domnule Dan, te-ai urzicat tare de vorbele mele. Nu vin sa antrenez la Chirnogi pentru ca sunt altii mult mai buni decat mine care ar putea sa o faca.

 5. Microbist, pt. S.Anghel spune:

  Domnul Dan, nu are rost sa intri in polemica cu individul, el se pregateste pentru a antrena pe Navol Oltenita ,doar are ,,echipa” de top Oltenita .Ceva imbunatatiri la baza sportiva si il vedem pe ,,atotstiutorul” S.Anghel pe banca suspinelor. Nu-i asa ,mister Angheluta ?

 6. Dan spune:

  Poi daca sunt altii mai buni, atunci sa ii lasam sa isi faca treaba fie ea una buna sau mai putin buna.

 7. Sorin Anghel spune:

  Eu nu intru in polemica cu nimeni. Doar mi-am exprimat un punct de vedere.

 8. urechy spune:

  RUSINEEAA EUROPEI…………….

 9. m&m spune:

  astia nu sunt fotbalisti doar!!doar prietni cu fotbalisti…..in afara de mogga si fasole

 10. MaciuPiciu spune:

  a scos maxim de puncte chirnogi mai mult cred k nu se putea 😀 …. statzi linistitzi baetzi nu e panik acum in 2009 ultima clasata ia campionatul asa k nare rost sa va stresatzi prea tare… app luatziva si voi o plasa mai mare sa putetzi aduna toate golurile primite 😀 :))))

 11. Dan spune:

  Cainele moare de drum lung….si prostul de grija altuia!

 12. unul din ulmeni spune:

  Pt. Dan: Problema Chirnogilor este că în loc să-şi construiască o echipă, s-au bazat prea mult pe jucătorii pe care or să-i fure ei de la Ulmu…Şi Dunărea Călăraşi l-a furat de la Ulmu pe Bidirean şi şi-a furat-o de 5 ori într-un meci! Cine seamănă vânt, culege furtună. S-au vorba Nikitei :”Ce bube-n cap ai, domnul Dan!” .

 13. weebo spune:

  a fost blat.. meci trucat pt pariuri..chirnogiul se va retrage in primele 10 etape..

 14. Dan spune:

  Stai linistit, nimeni nu fura jucatori, vin ei de bunavoie pentru a juca la un nivel mai ridicat, iar cu o floare de la Ulmu nu se face primavara.

 15. Sorin Anghel spune:

  L-au adus pe Virgil Bogatu antrenor, semn ca ceea ce am scris eu aici cred si oamenii care se ocupa de echipa.

 16. sunk spune:

  Domnule Sorin imi place comentariul dumneavoastra e in top 10 carcotasii :)) „Sorin Anghel spunea:
  N-au inceput deloc rau astia de la Chirnogi. Cu o pregatire fizica serioasa, „alt antrenori” si 11 jucatori noi ar putea obtine alte rezultate.” :)) =)) imi place :)). bv echipei a jucat excelent…!

 17. MARIAN CAPRA spune:

  Cei care nu au legatura cu Chirnogiul sa nu mai vorbeasca.Sa uite in ograda lor si apoi sa vorbeasca.Eu apreciez efortul celor din Chirnogi,chiar daca nu are echipa de liga a III-a.Am un sentiment fata de aceasta echipa pentru ca sunt chirnogean si cu citiva ani in urma am jucat fotbal aici.

 18. carciog lucian spune:

  bv marian capra are dreptate domnu capra.domnu sorin nu are nicio taina in ale fotbalului se vede si cred k ar trbui sa nu mai lase comm legete de echipa din chirnogi pt k noi avem ce n’are oltenitza d ani de zila,la fotbal ma refer, si nu numai oltenitza e valabil pt majoritatea comunelor din judetz

 19. samir 33 spune:

  auzi bai maciu piciu poratrul iadului vedeti de ulmu tau

 20. Sorin Anghel spune:

  @ Marian & Lucian – sa nu va imaginati ca eu am ceva cu voi sau cu echipa din Chirnogi. Mi-ar placea sa castige.