Olteniţa – Politistii au facut controale la casele de schimb valutar si amanet

În ziua de 16 septembrie a.c., între orele 08:30-13:00, poliţişti din cadrul Biroului Poliţiei de Ordine Publică Urban Olteniţa au organizat şi executat o acţiune pe linia Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi H.G. 1010/2004, privind modul de asigurare şi depozitare a valorilor monetare şi a bijuteriilor de la casele de schimb valutar şi amanet, de pe raza Municipiului Olteniţa.
Poliţiştii au controlat 4 case de schimb valutar, amanet şi bijuterii, au făcut recomandări privind monitorizarea sistemelor de alarmă antiefracţie de către societăţi specializate cu intervenţie la nivel de municipiu şi privind instalarea geamurilor de protecţie antişoc sau antiglonţ şi ghişee speciale de preluare a valorilor. Au fost efectuate 3 teste privind intervenţia agenţilor din cadrul societăţilor specializate la acţionarea butonului de panică, fiind instruite 4 persoane pe linia mânuirii de valori monetare şi a fost aplicată o sancţiune conform Legii 333/2003 pentru neanunţarea organelor de poliţie privind unele modificări apărute în planul de pază al societăţii.

Biroul de Presa al IPJ Calarasi

Comentarii

 1. K@MI spune:

  4 case de schimb valutar in Oltenita?

 2. Raymond Daniel MADINOAE spune:

  K@MI – Dupa cum reiese din articol au fost controlate 4 case de schimb valutar, amanet şi bijuterii. Aici se refera la casa de schimb valutar de pe Tineretului bloc Sahia, cele 2 bijuterii si casa de amanet din B-dul Republicii.

 3. unu' spune:

  Offf,ce ti-e si cu politistii astia.Au asteptat sa se dea lovitura la Calarasi,ca sa ia si ei atitudine.In fine,mai bine sa-i previna pe astia din oras,inainte sa aflam noi ca s-a jefuit vreo casa de-asta.

 4. K@MI spune:

  Ai dreptate Raymond!Si tu ai dreptate `unu`!

 5. alexxx spune:

  Numai cuvinte de lauda pt.politisti!(mai sunt si din cei care merita),…..dar am o MARE , MARE NEDUMERIRE:ca si atunci in acel articol de pe data de 10 sept. cu aplanarea unui conflict….etc….DE CE NU SE SPUNE NIMIC despre BRAVII JANDARMI??????
  PT. CA ASTA ESTE ADEVARUL : politia si respectiv politia de frontiera nu se implica decat scriptic, dar la inaintare sunt bagati JANDARMII de la subunitatea din oltenita!!!!!EI sunt chemati tot timpul, mai ales in conflictele de la BUDESTI,GALBINASI, ETC.Ar trebui sa se precizeze si de ei pt. ca o merita pe deplin: JOS PALARIA IN PRIMUL RAND PT JANDARMII DIN OLTENITA!!!!!!!!