Accident rutier la intersectia dintre „Soseaua Luicii” si DN 4

În timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan, pe D.N. 4, din direcţia Bucureşti către Olteniţa, în ziua de 12 octombrie a.c., în jurul orei 1715, ajungând la intersecţia cu D.J. 403, conducătorul auto, D. GHEORGHE de 54 ani, din Municipiul Bucureşti, a oprit pentru a efectua virajul la stânga, fără a se asigura corespunzător, şi a intrat în coliziune cu autoturismul Renault, condus regulamentar de U. FLORIN de 24 ani, din Comuna Chirnogi, Judeţul Călăraşi.
În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui F. MIHAELA de 21 ani, din Comuna Chirnogi, pasageră în autoturismul Renault, care a fost transportată la Spitalul Olteniţa, unde i-a fost stabilit diagnosticul: plagă contuză sprâncenoasă stânga, contuzie forte şi hematom piramidă nazală, contuzie mâna dreaptă – nu necesită internarea.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Biroul de Presa al IPJ Calarasi

Ai surprins cu telefonul mobil ori camera foto imagini de la acest accident? Nu pastra numai pentru tine! Fa UPLOAD aici! http://www.olteniteanul.ro/martor_ocular/

Comentarii

 1. dantv spune:

  Pai daaa ..la traficul de o masina pe secunda care e pe acolo …ca moare omul cu zile si nu gaseste o masina sa treaca spre luica mai des de 15 minute.I-a rupt ala si bornaul la saraca fata care era nevinovata.Oricum majoritatea bucurestenilor sunt vaaarza in a conduce civilizat.

 2. rey_mariano spune:

  …SHECHER (P) DE BUCURESTI !

 3. Robby G spune:

  dak stirea era data p un site bucurestean apareau comentarii gen: ” a venit tzaranu’ din fundu’ satului de la chirnogi si nici nu a apucat sa ajunga in bucale k s-a si ciocnit..”

  are legatura de unde era??

 4. Gyuri spune:

  FITZE LA 54 DE ANI??????? HAI SA FIM SERIOSI……..