Campanie de testare gratuită a auzului şi văzului, la Olteniţa

Compania AUDIO-OPTICA, , invită persoanele de toate vârstele să îşi testeze gratuit auzul şi văzul, în perioada 12.10.2009 – 16.10.2009, de luni pana vineri, între orele 8.30 – 17.00 în mun. Oltenita. Bd. Marasesti . nr.21B. bl.Z9. sc. A ap.3

Acest proiect are ca scop identificarea şi sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme auditive şi vizuale şi care după realizarea testelor gratuite, vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind cea mai eficientă solutie pentru rezolvarea problemelor lor .

Cabinetele de audiologie şi optică ale Audio-optica sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie, capacitatea auditivă fiind verificată printr-o serie de investigatii ca: audiogramă tonală, audiogramă vocală, audiograma în camp liber, impedanţă (timpanogramă si reflex stapedian) şi otoemisiune (pentru copii), iar pentru capacitatea vizuală determinari cu ajutorul autorefraktometrului computerizat cu memorie.

Pacienţii depistaţi cu deficienţe de auz şi văz vor fi diagnosticati, informaţi şi consiliaţi de către specialişti participanti la programe europene de formare în domeniu (Germania, Elveţia, Spania, Anglia, Franta), astfel încat să beneficieze de soluţii complete pentru repunerea în forma şi chiar pentru reintegrarea socială totala (in cazurile de surditate) .

• Deoarece numărul de solicitări poate fi mai mare decât capacitatea cabinetelor, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la numărul de telefon: 021.634.67.35, de luni pana vineri, între orele 8.30 – 17.00.

Detalii:

Toni Matei Reprezentant Zonal Audio-Optica
Tel. / Fax: 021.634.67.35
Email: toni.matei@audio-optica.ro

Comentarii

  1. rey_mariano spune:

    INTRADEVAR, O IDEE BUNA, SI DE CE NU, MERITA SA INCERCAM ACEST CONTROL …AR FI CAZUL SA SE FACA O CAMPANIE SI PENTRU SANATATEA GENERALA A INTREGULUI ORGANISM !

  2. toni spune:

    campania a avut loc si a fost un succes dupa parerea mea,,am reusit sa testam un numar de 500 de persoane din pacate timpul nu ne-a ajtat prea mult..vom mai face o astfel de campanie in primavara o campanie unde sper ca vom reusi sa stam o perioadamai lunga…. pentru alte informatii ne puteti cauta la numerele de telefon afisate