De Ziua Vârstnicilor la Olteniţa s-a aniversat „Nunta de aur”

Nunta de aur s-a aflat pe 1 octombrie la a 3-a ediţie. Primarul municipiului Olteniţa Costinel Milescu a fost de această dată ofiţer al stării civile, dar şi naş. Nunta de aur a debutat cu un discurs al edilului şef, prin care acesta şi-a arătat respectul faţă de perechile de căsătoriţi care au trăit alături 50 de ani şi peste 50 de ani. Primarul Costinel Milescu a făcut o retrospectivă a zilei, a prezentat programul zilei după care a oferit câteva amintiri de la acest eveniment tuturor celor prezenţi: un plic 500 de lei cadou pentru fiecare, o diplomă aniversară şi o felicitare.
vezi video

Slujba religioasă a fost susţinută de 8 preoţi din Olteniţa şi de părintele protopop al municipiului Olteniţa, Marian Necula.
După masa festivă, invitaţii au fost antrenaţi la câteva concursuri, la care au fost puse în joc mai multe premii. Premiul III a constat într-un radiocasetofon, premiul II un cuptor cu microunde iar celor care au obţinut premiul I le-a fost oferit câte un televizor color.
La „Nunta de aur” din 1 octombrie au fost invitate 33 de familii, iar trei dintre acestea nu au fost prezente.

Foto

Comentarii

 1. petrica spune:

  Nu am decat cuvinte de lauda pentru gest,insa d-l primar a politizat prea mult evenimentul.Daca este facut din respect pentru varstnicii orasului,e bine.dar a fost o propaganda electorala

 2. Marasesti spune:

  SA NE TRAIESTI, D-LE PRIMAR!
  Frumos, cu curaj in zilele noatre de criza, iti multumim ca ne-ati facut asa onoare, pentru care noi nu am putut sa ne- o permitem. Va multumim.

 3. tzesty spune:

  tinand cont ca se apropie campania electorala…poate ai dreptate. dar daca tu consideri ca in oltenita se fac „chestii bune” doar in campanie…atunci cred ca pt tine campania dureaza de patru ani!…campanie,necampanie…politic sau nu….e bine ca totusi se face ceva!

 4. costel spune:

  Da!
  Ceva ce merita apreciat.
  Bucuriile mici fac diferenta!

 5. alex spune:

  @petrica – hai sa lasam chestiunile politice deoparte- evenimentul nu a fost deloc politizat si a fost un prilej de mare bucurie pentru cei implicati.
  Este deja al treilea an cand se organizeaza si nu are nimic a face cu politica.
  Si chiar daca ar avea nu stiu cu ce afecteaza este foarte bine ca actualului primar i-a venit aceasta idee- pe ceilalti primari i-a impiedicat cineva sa se gandeasca la o astfel de campanie?
  Felicitari d-le primar si la cat mai multe astfel de aniversari impreuna cu cei din orasul nostru.