O demisie şi o mandatare în Consiliul Local Olteniţa

Şedinţa Consiliului Local de luna trecută a venit cu o demisie a unui consilier şi mandatarea altuia. Mihai Valentin Alexandru, consilier din partea PSD Olteniţa a demisionat iar următorul membru PSD şi susţinut pentru funcţia de consilier a fost Gheorghe Lungu.
Mihai Valentin, inginer de profesie, este unul dintre consilierii care a susţinut proiectele întocmite de la începutul acestui mandat al său. El a venit de câteva ori cu idei noi şi de asemenea a avut şi unele propuneri personale.
Mihai Valentin a mulţumit tuturor colegilor pentru că i-au susţinut ideile, a mulţumit viceprimarului Florian Cercel şi primarului Costinel Milescu pentru înţelegere şi cooperare.
vezi video

Viceprimarul municipiului Olteniţa Florian Cercel a felicitat consilierul PSD pentru contribuţia sa neutră în rândul consilierilor olteniţeni proveniţi din partide diferite şi poziţia obiectivă în rândul acestora.
Consilierul Mihai Valentin a fost înlocuit cu Gheorghe Lungu, membru PSD Olteniţa. Lungu a mai făcut parte din Consiliul Local şi în mandatul 2004-2008, făcându-se de asemenea remarcat prin acceaşi atitudine cordială şi imparţială faţă de colegii săi consilieri şi un vehement susţinător al intereselor orăşeneşti şi al puterii executive a Consiliului Local.

Comentarii

 1. smartshiznit spune:

  E bine sa participe si copii domne’ la sedintele de consiliu, sa stie si ei cu ce probleme grave se dezbat acolo…Ce cauta ma copilul ala acolo???

 2. dorin spune:

  pe ce se jura domnu Lungu? pe cartea de matematica?

 3. cristi spune:

  cum dracu se face ca nu e nici un consilier, cu venituri modeste, acolo?hmmm..logic,nu? 🙂

 4. NICOLETA spune:

  Nu copii ar trebui sa participe la sedintele Consiliului Local , dar eu cred ca niste consilieri mai tineri ar fi mai activi si ar putea veni si cu idei noi.Cei batrani zic eu ca ar trebui sa-si vada de batranetele lor!Oricum cei batrani nu au facut mare lucru pana acum si ca atare nu vor face nimic nici de acum inainte,decit sa-si rotunjasca veniturile (nici asa prea modeste).Multumesc pentru interventie.

 5. stan gheorghe spune:

  de ce nu e nimeni cu capul pe umeri in orasul asta?
  psd,pnl,pd… ete fleosc…
  tot bmw x5 ne cumparam…..ne asfaltam stradile…etc..sunt sigur ca nu o sa apara comentariul…dar totusi incerc 😉

 6. Nitro^Cr^ spune:

  stimate stan gheorghe de ce sa nu-ti fie aprobat comentariul! ?:)) frate e dreptul tau la libera exprimare asa cum si eu postez urmatorul mesaj, cei din functiile de conducere al municiupiului medieval Oltenita :)) desii involuez acest oras prea mult, sunt niste hoti! si niste Lipitori cu statut politic … siteul care este un mare plus pt oltenitenii cu internet este impartial si aproba com daca au o etica si un limbaj potrivit!
  Cu toate ca si pe cei care iti modereaza :)) comurile sunt sigur ca ii doare starea jallica a orasului lor! :)))…de …..

 7. larisa spune:

  In afara de 2-3 consilieri care sunt activi si vin cu propuneri, proiecte, fac obiectiuni , etc, ceilalti sunt de poza, cred ca si ei se intreaba uneori ce cauta acolo. Un cuvintel nu scot. Se vede pe fetele lor ca ii depaseste situatia, voteaza asa dupa ureche .Poti sa fii si analfabet , daca ai sprijin politic e destul.

 8. florin07 spune:

  incercati sa va linistiti ca nici mie nu mi au acceptat comentariul,cred ca ar trebui sa scriem numai de bine pe aici,vad ca si media este controlata,sa va fie rusine voua celor de la olteniteanul

 9. gigi spune:

  Daca in oras nu erau si atatia caini era un oras mai frumos.

 10. gigi spune:

  avem un oras frumos.

 11. gigi spune:

  in sedint de consiliu afirmati dl vice primar ca va este rusine sa cititi organicrama ecosal ia verificati nu este aprobata chiar de domnia dv ati mai facut afirmatia ca ecosal este in faliment total nu stiti cine a facut acest faliment chiar omul pe care primaria la numit in aceasta functie acum va fi numit in alta functie a fost promovat aici a terminat asa va face si in noua functis

 12. gooe spune:

  de ce nu lasati omul pe care dv nu lati vrut niciodata si care a demonstrat ca ecosal poate sa lucreze cu aclas nr de oameni cu aceleas utilaje si cu beneficii dle vice acest om care a demontrat este cel care a scos din gunoi ecosalu zavalas liviu

 13. valy valy spune:

  Niciunul dintre cei care a trecut pe la Ecosal nu a reusit sa faca fata la muntii de gunoi din oras care provin de la cei care stau la case,si vin seara cu masini,roabe,etc si rastoarna jos.Lipsesc amenzile la noi si bunul simt.

 14. prepeleac spune:

  bai [******],in frunte cu milescu,voi il sustineti pe benere pe [*****] si nu sunteti in stare sa asigurati caldura in cadrul scolilor?!!!
  RUSINE>>>da la voi cuvintul asta nu se cunoste ca daca iese GEAOANA va dati Tone (PSDul)!!!!sau si cu Filipescu…!!
  [*******}>>>>>
  editat de admin