Parcul „Argeş” Olteniţa se va extinde cu 3 ha de teren pentru investiţii

Parcul de agrement „Argeş” va fi extins, dacă proiectul pentru completarea suprafeţelor de teren la cel existent, va fi aprobat de comisia de examinare. Ministerul Mediului a primit luni, 12 octombrie, proiectul pentru mărirea suprafeţelor verzi din Olteniţa, prin care investiţia începută în prelungirea Parcului Central va fi continuată.
Măsurătorile topografice au fost efectuate în teren şi se lucrează la cartea funciară. Potrivit viceprimarului municipiului Olteniţa Florian Cercel, pentru întreţinerea parcurilor din Olteniţa şi investiţiilor noi, este nevoie de o echipă special creată, o echipă care să se ocupe numai de parcuri, însă din cauza crizei economice, cei doi edili sunt nevoiţi să rezolve problemele administrative în limita posibilităţilor. „În primul rând trebuie făcut accesul spre acest parc, dar nu vedeţi câte piedici ni se pun la acest proiect? Calea de acces este foarte importantă şi nu există interese de nici un fel în realizarea accesului aşa cum prevede proiectul propus de noi, varianta noastră fiind cea mai bună din toate punctele de vedere, inclusiv o cale directă preferabilă celei întortocheate propusă de alţi consilieri” susţine Florian Cercel.
Mărirea suprafeţei de teren presupune completarea cu 3 ha de teren la cele 6 ha existente în acest moment în spaţiul parcului de agrement, fără luciul de apă. Pe suprafaţa de teren ce se va completa la zona existentă de parc, se vor crea alei, bănci, locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi.

Comentarii

 1. Nitro^Cr^ spune:

  Motiv de Ciordeala! :)) traiska Primaria municipiului !

 2. so intinde el dar cand so termina si cand o sa putem sa intram si in el???niciodata va zic eu…ala a fost facut ca sa se fure mai multi bani o sa vedeti daca o sa putem sa intram vreo data in parcu asta!!!

 3. mihay spune:

  intri dar tre sa-i platesti lu semigreu la intrare ;))

 4. florin 07 spune:

  Corect,sa se mai poate fura ceva,va dati seama ca o sa puna n spe mii de cosuri de gunoi,si multi stalpi de iluminat ca in fata tribunalului,din metru in metru,dar cel mai rau imi pare ca nu poate sa mai puna si un semafor care sa nu functioneze.

 5. nu merege nici pe la semi;)))) ca a facut un gard de 7 metri inaltime asa ca……..

 6. cineva din oltenita spune:

  sa faca stadion si echipa de fotbal k parcuri avem in oras oriqm parcu ala de la pod e o porcarie !!! sa faca dreaq echipa si stadion k suntem de ras in plm… a ajuns comume precum ulmeni,spantov,curcani,chirnogi echipa de fotbal si oltenita NU… pe ei ii doare de parc :)) knd vrei sa stai in parcul ala miroase argesu…ce sa le ceri

 7. cum sa faca stadion daca noi nici clubul navol nu este al nostru;))) suntem de rasu lumi….in locul sa le faca la copii un teren de fotbal sau de joaca ca sunt obeji si stau toata ziua la calculator nu mai stiu ce e aia joaca este o prostie…nici in scoli nu se fc sport o sa ajungem un popor de obeji….de ce nu se fc ceva sa avem si noi o echipa de fotbal….

 8. nu stim cumsa ne crestem copii si parinti nu stiu sa iau atitudine pt ca ii tin in casa la calc in loc sai scoata din casa sa se joace….si aia din consilu trebuie sa propuna sa se faca ceva sa ne dea inapoi clubul navol si stadionul de fotbal poate sunt alti interesanti sa vina sa investeasca sau sa nu stiu sa ne ia dreaq pe totiiiiiiii de popor prost…..luati atitudine oameni ca o sa jungem de rasssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111

 9. rey_mariano spune:

  OAMENILOR… NU E AL LUI SEMI… EL…SARACAUL E DE FATADA, NU MAI DATI VINA PE EL !PE TINE(VOI) DACA V-AR PUNE CINEVA IN FATA SI SA VA DEA UN COLT DE PAINE, V-ATI BUCURA CA A-TI AVEA FAIMA, DAR A-TI FI CUM SE SPUNE „UN MILIONAR DE CARTON” , SI IN CAZ DE CEVA… TU ( VOI ) A-TI CADEA LA PUSCARIE! MANCATI UN CIOLAN CAT „TINE”, SI DACA CAZI… TE DUCI SINGUR LA „HAU” FARA NICI UN „CARRRR” CA, DE ASTA TI-AM DAT SA MANANCI PATROCLE…MAI GANDITI… AU FOST SI ALTII DE PE LA NOI CARE SI-AU ASUMAT RASPUNDERI SI CAND AU CAZUT…ASTA E…

 10. MARIO spune:

  cercel sa faca bine sa incerce sa se intoarca la meseria care l-a consacrat.orasul are nevoie de cat maimulte baze sportive unde tinerii, si nu numai ei, sa faca sport.ca si scursurile alese din parlament, scursurile noastre tot cauta sa mai incropeasca de-o afacere.

 11. sixi spune:

  Asa se arunca banii pe fereastra. Daca asa este corect , eu unul refuz sa mai platesc impozit la primarie. E banul meu , si nu i-mi este indiferent ce face pimaria cu el.

 12. bronhos spune:

  Pe undeva e bine ca nu se apeleaza la firme din alte localitati,pentru ca se da de lucru aici,dar vrem sa vedem si calitate pentru lucrarile efectuate.

 13. CE SA MAI CRED DAR NU VAD NICI UN FOLOS PENTRU EXTINDEREA,PARCULUI ORICUM ESTE UN PARC OARECUM BUNICEL SI DESTUL DE MARE PENTRU FANTEZIILE ALTORA DUPA CUM STITI PORECLA DE ALTA DATA [parcul 9 luni],ASA CA DRAGI OLTENITENI VETI AVEA LOCURI PENTRU FANTEZII,AVIZ AMATORILOR DE SEX.NEBUN VA PUP CU RESPECT

 14. gherghinita italy spune:

  sali de sport trebuiesc cat mai multe in asa fel incat copii sa fie obisnuiti de mici cu o activitate sportiva (si parintii bineinteles, ca se trezesc la 35 de ani deja ruguniti , strambi si mamele pline de celulita) CRESC MULT MAI SANATOSI SI MAI FRUMOSI!!!