Trupa lui Dimitriu „Torente Dunărene” a obţinut la Vaslui două premii I

Trupa „Torente Dunărene” din cadrul cercului de dans al Clubului Elevilor Olteniţa a sosit câştigătoare din nou. Cu un bogat palmares artistic atât pentru dansatorii români cât şi pentru cei străini, trupa de dans a prof. Dan Dimitriu reuşeşte de fiecare dată, ca acolo unde se desfăşoară un concurs naţional şi internaţional, să epateze, să încânte, să eclipseze trupe din oraşe mult mai mari decât Olteniţa.
Cele două premii I obţinute la ultimul concurs internaţional de la Vaslui spun suficient de mult, atât cât să recunoaştem valoarea acestei trupe, recunoscută prea puţin în municipiul unde s-a născut.
Prof. Dimitriu ne-a destăinuit câte puţin din ecourile lăsate de trupa pe care o conduce, cuvintele de apreciere primite din partea organizatorilor sau juriului din alte oraşe, unde s-au desfăşurat astfel de competiţii. Dan Dimitriu a primit diplomă de excelenţă pentru participare la spectacolul aniversar „Hora din străbuni” din partea lui Geirge Ilaşcu şi Muzeul Judeţean Ştefan cel Mare din Vaslui.
Cele două premii I au fost obţinute pentru un dans de caracter şi o fantezie coregrafică.

Vezi video cu interviuri


Comentarii

 1. du-te reshy du-te=))

 2. Nitro^Cr^ spune:

  cred ca abordati prea mult stilul ala :)) inspirat din thriler :)) parca :-j.. aduceti si voi ceva nou ati plafonat rau dansu :)) e normal ca la un moment dat sa reusesti :)) sa faci ceva perfect dar cu perfectiunea uneori zgarii creierul :))=)) ma rog sa zicem felicitari..:-j..

 3. rey_mariano spune:

  …II CHINUIE TALENTUL PE ACESTI „INGERI ZBURATORI”! VISEAZA MULT , DAR… INCERCAREA , MOARTE NU ARE…

 4. florin_07 spune:

  bravu D-nu Dimitriu,a fost dirigintele meu in generala,am fost singura clasa care dansul a stat cu ea 4 ani,prima si ultima,,,multa sanatate domn diriginte

 5. mella spune:

  un concurs frumos:Dsi 3 zile „palpitante”=))
  multumim dom’profesor..:Xnu ar fi fost posibil sa castigam fara dvs…:D
  felicitari:D

 6. Alexa spune:

  Felicitari!:X:*

 7. yoanna spune:

  ca sa shtii shi tu rey_mariano ,noi am avut avem shi vom avea de gashtigat multe lucruri in viatza cu aceste dansuri shi noi nu visam noi chiar facem ca aceste „vise” sa devina realitate poate ca tzie nu-tzi place dar nu cred ca e necesar sa spui ca pe noi”ne chinuie talentu” pt ca noi chiar am muncit din greu shi daca zici tu asha vreau sa te vad shi yo pe tine ca iei doua premii 1 la dansuri ca nu este deloc ushor poate ca tzi se pare ushor dar nu e, poate ca noi nu avem talent dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne critici astfel, nu vreau sa ma cert cu nimeni dar gandeste-te mai bine la ceea ce ai spus …

 8. mella spune:

  asha yoanna zile:))..mey are dreptate..:D…nu spun k eo am muncit din greu ptr k sunt d abea d un an si mai am muult d munca..dar….totusi…unii sunt la dansuri de la gradinita cred si nu e tocmai o „pierdere de timp” ….facem ce ne place si ce stim k putem:X…[[nu stiti c epiedreti:P]]

 9. adi spune:

  asa yoanna,asa, spune k spui bn… e greu

 10. mada spune:

  bv zombi mella esti cea mai tare bv te iubi mella:X:X:X:X:X:XX:X

 11. adinateach spune:

  Toata admiratia pentru un om care nu si-a abandonat niciodata pasiunea, chiar daca a trecut prin momente grele. Domnul Dimitriu este un exemplu pentru noi toti!

 12. Marina spune:

  Felicitări domnului profesor şi trupei, bineîţeles!!!!
  Pentru membrii trupei: nu va mai supăraţi din cauza comentariilor răutăcioase, ştiţi voi ce spune vulpea care nu ajunge la struguri; deh! ce să zică şi ei din invidie?

 13. Xela spune:

  Felicitari pentru tot ce ati realizat si pentru petrecerea de halloween unde am participat si eu [ tributu’ adus lui M.J. ] si vreau sa spun ca yoanna a dansat cel mai bine , bafta in continuare

 14. IATAN spune:

  Felicitarile mele, chiar ma bucur ca numele de „Torente Dunarene” inca inseamana ceva si asta numai datorita domnului profesor. Actualilor membri nu le zic decat atat „Haideti maca-var tata intrati in paine”
  Traiasca domn profesor!!!!

 15. lavy08 spune:

  Felicitari! Din pacate nu mai cunosc pe nimeni din actuala trupa si nu stiu cum se descurca dar sunt sigura k domnul profesor va face o treaba minunata in continuare cu ink atatea generatii cate au fost si pana acum! BAFTA IN CONTINUARE!

 16. cico spune:

  acum 2 ani, [**]

  admin spune: cico tu faci spam! comentariile tale nu sunt aprobate tocmai din acest motiv. In plus, ce legatura are ceea ce zici tu cu subiectul prezentat aici?!

 17. AddaLee spune:

  multumim muuult..a fost o deplasare superba..ne-am simtit super bine..mai ales ca am luat si 2 premii I :x…speram sa fie asa si in continuare..si in urmatoarele deplasari sa ocupam acelasi loc..care este,a fost si va fi pentru totdeauna ocupat de Torente Dunarene!..noi, generatia noua..ii urmam pe ceilalti care pana acum au dat tot ce aveau mai bun pe scena:x..toti care sunt si au fost in aceasta trupa au cu ce sa se mandreasca!…sper sa fie asa si in continuare..sanatate domnului profesor Dimitriu, sa aiba in continuare trupe exceptionale!..cum zice profu ” vrand ne vrand..ne laudam ” ..macar avem cu ce :x..va iubesc!..>:d<..[ asa e Iatan..ai dreptate..trebuie sa intram in paine:)) ]..:x

 18. Pascal spune:

  felicitari

 19. rey_mariano spune:

  NIMIC DE ZIS CU DANSURILE VOASTRE, CHIAR VA UREZ SUCCES PENTRU VIITOR, DAR SA NU URMATI EXEMPLUL CELORLALTE FETE MAI MARI CA VOI,TOT DIN OLTENITA, CARE …TOT CU DANSURILE AU AJUNS PRIN JAPONIA SAU PRIN ITALIA IN DIVERSE CLUBURI DE NOAPTE !

 20. Miky spune:

  Felicitari domnului prof. si elevilor…un domn catre care imi indrept toata admiratia, a fost si profu’ meu si sunt mandra ca am putut fi eleva dansului la cercul de dansuri pe o perioada destul de indelungata!!! Meritati tot respectul si tineti-o tot asa!!!
  Sincere, felicitari!!!

 21. gherghinita spune:

  NU POT SA CRED!!! UN OM EXTRAORDINAR DOTAT DE MULT TALENT ,UMOR , MULT BUN SIMT SI BUN GUST …CEI CARE II STAU APROAPE INTOTDEAUNA VOR AVEA CATE CEVA DE INVATAT DE LA DANSUL! IMI DOREAM SA-L VAD DE FOARTE MULT TIMP…A FOST DIRIGINTELE MEU LA GENERALA SC. NR. 3… CONSIDERAND CA EU SUNT PLECATA DIN OLTENITA DIN 1993 LA VARSTA DE 20 DE ANI..ASA CA FACETI SI VOI UN CALCUL! ORICUM TOT BINE SE PREZINTA! CHIAR NESCHIMBAT AS SPUNE! INCA MAI RETIN DIN TEXTUL BRIGAZII ARTISTICE CU CARE AM REPREZENTAT SC. 3 LA NIVEL JUDETEAN SI MAI MULT CA SIGUR AM FI MERS INAINTE DACA NU M-AS FI INCURCAT CHIAR EU!!! PUR SI SIMPLU MI SE BLOCASE LIMBA NEPUTAND SCOATE UN CUVANT…INCA IMI MAI REPROSEZ ACEST EPISOD!!! UNDE MAI PUI CA FREDONEZ SI ACUM UNELE STROFE…”MAI BAIETE , MAI BAIETE ,IAR DAI CU NUCA-N PERETE , IN LOC SA-NVETI PE-NDELETE , TOT CU OCHII DUPA FETE”…MULTA SANATATE ITI DORESC PROF. SI CONTINUA CU ACELASI ENTUZIASM CARE TE-A CARACTRIZAT DIN TOTDEAUNA SI T-E DOSEBIT FATA DE TOTI CEILALTI!!! Ghita / Italia

 22. Barcan spune:

  vreau si eu sa dansez !!!