A încercat să depăşească o căruţa şi s-a oprit cu maşina într-un copac

În ziua de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 09:45, Postul de poliţie Chirnogi a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.N. 41 s-a produs un accident de circulaţie.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a găsit autoturismul marca Dacia 1310 în afara părţii carosabile, în partea dreaptă a direcţiei iniţiale de mers Giurgiu-Olteniţa, perpendicular pe axul drumului, şi cu partea din stânga lateral în coliziune cu un copac. Acesta prezenta avarii în proporţie de 40%.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul a fost condus de T. IONEL de 25 ani, din Comuna Chirnogi, care, în timp ce se deplasa către Olteniţa, s-a angajat în depăşirea unei căruţe, însă din sens invers se deplasa un alt autovehicul şi, pentru evitarea coliziunii, T. IONEL a virat spre dreapta, în afara părţii carosabile. Autoturismul s-a oprit într-un copac, rezultând avarierea acestuia şi vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Municipiului Olteniţa.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge; a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor condiţiilor producerii accidentului.

Biroul de Presa al IPJ CALARASI

Ai realizat o fotografie la locul incidentului? Nu o tine numai pentru tine! Fa-i upload aici !

Comentarii

  1. K@MY spune:

    Parca era interzisa circulatia carutelor pe DN!Vad tot mai multe carute pe drumuri…si accidente vor mai fi.Daca era intuneric…sigur erau urmari grave!Stiam ca amenda pentru carutasi chiar si implicati intr-un accident este 30 RON.Gresesc?