Olteniţa are reprezentanţi la două campionate europene de ashihara karate

Campionatul European de Ashihara Karate-seniori are reprezentanţi din Olteniţa. În perioada 6-8 noiembrie 2009, la Braşov, campioana mondială 2009 Mardare Marina şi ocupanta locului III la aceeaşi competiţie mondială, Toader Cristina, au făcut numele oraşului lor natal cunoscut mai departe de graniţele sale. Competiţia ce tocmai s-a desfăşurat a venit din nou cu surprize frumoase pentru Olteniţa. Dar despre acest subiect, vom realiza un alt material.
Campionatul European de Juniori de Ashihara Karate se va desfăşura la Riga în Letonia în perioada 10-12 decembrie. La Riga urmează să ajungă şase sportivi din Olteniţa.
Delegaţia României la aceste Campionate Europene va fi compusă din 40 de sportivi şi 3 antrenori.
Sportivii olteniţeni fac parte din Clubul bucureştean „Impression”, ce este afiliat la Federaţia Română de Arte Marţiale şi la New International Karate Organization (N.I.K.O.). În Olteniţa Clubul „Impression” este reprezentat de sempai Marcel Paraschiv, antrenor. Acesta a solicitat sprijin financiar din partea Consiliului Local Olteniţa, pentru participarea sportivilor la cele două campionate. Cheltuielile de finanţare depăşesc, potrivit cererii antrenorului, posibilităţile materiale ale sportivilor.
Costurile estimate pentru ambele competiţii ajung la 8000 de euro pentru întreaga delegaţie.
Consilierii olteniţeni au decis ca sportivii din Olteniţa să fie sprijiniţi cu 2000 de euro.
vezi discuţiile din timpul şedinţei

Comentarii

 1. Dorina spune:

  Membrii Consiliului Local Olteniţa ar putea så arate cå se respectå incepand prin a se asculta unii pe altii. Este o regulå simplå, cand unul vorbeste, celålalt asteaptå calm,ascultå si nu intrerupe. Eu nu aud decat o mare gålågie de parcå ar vorbi 2 cate 2. Hai så fim seriosi si constructivi.
  Cu drag
  Dorina

 2. rusine sa le fie!!!!!!!!!!!

 3. alissangel spune:

  Mai mare rusinea!Cica oameni educati!

 4. Aron spune:

  dar e si negoita alin la-ti uitat ;))

 5. sabina spune:

  hai karatisto:X
  hai cris:X

 6. Sarmis1 spune:

  Intre timp fetele de la mondiale au obtinut aceleasi locuri si la europene: Mardare Marina campioana europeana si Toader Cristina locul III.

 7. Sarmis1 spune:

  Gasiti foto si video de la Campionatul European de Ashihara Karate – Brasov 2009 pe blog: http://sarmis1.blogspot.com/ (Foto si video – Daniela Tudor).

 8. LEX spune:

  Pana mai ieri erau dispusi sa faca statuia D-lui Pavel, azi cand este vorba de o actiune mult mai nobila si serioasa, trag pisicu de coada.
  In atentia domnisoarei Cora omul de pe luna, ce sa fie mai onorabil : finantarea pt realizarea Statuii marelui domn profesor de talie mondiala s-au ajutorul dat acestor tineri !?
  CARE FAC MULT MAI MULTA ONOARE ORASULUI !

 9. larisa spune:

  Caracteristic noua, sa tratam cu indiferenta valorile .Sa ajungi campion mondial antrenandu-te in parc , fara niciun suport logistic, e lucru mare.Bravo lor! SA NU NE MIRAM DACA PESTE CATIVA ANI O SA AUZIM CA ACESTI COPII TALENTATI AU EMIGRAT IN ALTE TARI IN CARE SUNT TRATATI SI RESPECTATI PE MASURA EFORTURILOR DEPUSE.

 10. adinateach spune:

  Mare dreptate ai, Larisa!!!

 11. George spune:

  Mondiale nu europene

 12. George spune:

  Daca am avea o sala mai buna ar fi mai bine.