Poliţiştii au identificat suspecţii de tâlhărirea unui bărbat din Comuna Mitreni

La numai două zile de la sesizarea unei fapte de tâlhărie, comise pe raza Comunei Mitreni, Judeţul Călăraşi, de către persoane mascate, poliţiştii au reuşit identificarea suspecţilor

Cercetările efectuate de un colectiv de poliţişti din cadrul Biroului Poliţiei Rurale Olteniţa şi Postului de poliţie Mitreni au condus la identificarea a trei bărbaţi, suspecţi de tâlhărirea, în noaptea de 25/26 octombrie a.c. a lui I. ION de 61 ani, din Comuna Mitreni, Sat Valea Roşie, Judeţul Călăraşi.

S. GHEORGHE de 39 ani, cunoscut cu antecedente penale, C. B. de 15 ani, şi S. DANIEL de 13 ani, toţi din Comuna Mitreni, mascaţi, au pătruns în locuinţa părţii vătămate, pe care au lovit-o şi imobilizat-o, apoi, în intervalul 2300 – 0200, au sustras din imobil mai multe bunuri, printre care un aragaz şi butelie, două radiocasetofoane, un telefon mobil şi obiecte de îmbrăcăminte, toate în valoare de aproximativ 1000 lei.

S. GHEORGHE a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în data de 29 octombrie a.c., a fost prezentat Judecătoriei Olteniţa, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, acesta fiind depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

La percheziţia efectuată la domiciliul lui S. GHEORGHE, atât în locuinţă, cât şi în curtea locuinţei, îngropate şi acoperite cu gunoi menajer, au fost găsite bunuri ce au fost recunoscute şi predate părţii vătămate, în cauză continuând cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Biroul de Presă al IPJ Călăraşi

Comentarii

  1. flor spune:

    =)) Sunt deja satula de chestiile astea , au prins si ei un faptas…si pustanii care erau cu el?nu au ajuns si ei la scoala de corectie?normal asa ar fi trebuit sa se intample…sau li s-au dat drumu’ ca sa poata teroriza sarmanul batran?

  2. rey_mariano spune:

    PANA LA VARSTA DE 18 ANI, MINORII AR PUTEA MERGE IN PAS DE DEFILARE INTR-O SCOALA DE CORECTIE, SI DUPA IMPLINIREA CELOR 18 ANI , LA PUSHCARIE PENTRU A-SHI SAVARSHI RESTUL DE PEDEAPSA… NU ,” DATI IN GRIJA PARINTILOR”, CACI V-OR MAI SAVARSHI SI ALTE INFRACTIUNI… ASTA LE-AR FI DOAR INCEPUTUL, SI AR PRINDE MAI MULT CURAJ ! LA PUSHCARIE AR SCAPA SI DE CRIZA, AR AVEA CU TOTII STRICTUL NECESAR…

  3. prepeleac spune:

    bai laudarosilor!!!!in mitreni,pina acu s-a furat peste 10 vaci,cai si o gramada de alte chestii..si voi cu ce va laudati?cu ai de 13 ani….pina la urma o sa va fure cu post cu tot [***]….