Judeţul Călăraşi – în topul datornicilor cu restanţe la bănci

Călăraşiul se află în topul judeţelor cu restanţe la creditele contractate de la bănci, conform datelor oficiale BNR. În România, tendinţa creditelor restante este crescătoare, datoriile în luna octombrie a acestui an, fiind cu 10,54% mai mari faţă de luna precedenta şi cu 288% mai mari faţă de perioada similara din 2008.

În judeţul Călăraşi creditele restante au ajuns, în octombrie, la 59,65 milioane lei, având o pondere de 4,65% din totalul împrumuturilor contractate de gospodăriile si agenţii economici din judeţ. Persoanele fizice şi firmele din judeţul Călăraşi au luat credite de la bănci în valoare totală de 1,28 miliarde lei.

Cele mai mari restanţe înregistrate în Călăraşi sunt la creditele în lei, de 48,52 milioane lei, în timp ce împrumuturile restante contractate în valută sunt de 11,12 milioane lei.

Topul judeţelor cu credite restante:

1. Bistriţa Năsăud
2. Ialomiţa
3. Suceava
4. Sălaj
5. Arad
6. Argeş
7. Olt
8. Hunedoara
9. Braşov
10. Călăraşi

sursa: dincalarasi.ro

Comentarii

 1. LEX spune:

  Cica „sa traiti bine” !??
  SEMNE DE STABILITATE ECONOMICA SI TRAI BUN AL CETATENILO !??
  Poate sa traiasca bine gasca vesela portocalie si fiicele d-lui „sa traiti bine” .
  Cu ceva timp in urma, o domnisoara expert in toate ( nu dau nume, pentru a nu fi considerat un atac la persoana)a posta pe acest blog, un articol de toata jena, in care arata ca : toata povestea privind criza economica este o chestiune artificiala, o poveste pt adormit… Dupa care , a avut o alta abordare, mai reala, mai aproape de adevar, postand opinia unor persoane responsabile si avizate.

 2. rey_mariano spune:

  …DATORII CAUZATE DIN LIPSA LOCURILOR DE MUNCA SI A INVESTITIILOR DIN JUDETUL NOSTRU! NO JOBB, NO MONEY, NO PROBLEM !…UNDE SUNT CEI CARE TREBUIAU SA SE OCUPE DE BUNASTAREA SI RIDICAREA NIVELULUI DE TRAI DIN ACEST JUDET ?…SI-AU VAZUT SACII PLINI IN CARUTA SI AU DAT BIR CU FUGITZII! …

 3. iulian si florin din milano spune:

  nu sunt fan steaua nici fan becali dar ganditi-va mai bine votati unul deja bogat care nu are ce fura decat unul care abia asteapta sa ajunga la putere sa mai stoarca si el ceva.si voi aveti datorii la banci si primariiJALNIC

 4. decs spune:

  Lasati… Ati votat bine. O sa traim bine pana la adanci batraneti. Noi sa fim sanatosi.

 5. viorel dana spune:

  decs,spunea:ati votat bine.crede-ti ca daca votam cu altii traiam mai bine.va insealti oameni buni.nu uitati ca traim in balcani.si e suficient.