Pe 4 decembrie Grupul Şcolar „Nicolae Bălcescu” Olteniţa şi-a sărbătorit ziua

Grupul Şcolar „Nicolae Bălcescu” Olteniţa a aniversat anul acesta 46 de ani de la înfiinţare.
Profesori, elevi, invitaţi dar şi oaspeţi bulgari au fost cei care au ocupat sala de sport a liceului Bălcescu, întruniţi pentru a urmări programul artistic propus de organizatori.
Ştefi Kapincheva, director al Casei de Cultură din Tutrakan Bulgaria, Stateva Lumiana din partea Liceului „Hristo Botev” Tutrakan, însoţite de două profesoare de la acelaşi liceu au fost oaspeţii de dincolo de Dunăre care au onorat invitaţiile.
Elevii liceului, ai altor şcoli din municipiu, trupele de dans ale cercurilor cu acest ecuson din cadrul Clubului Elevilor, au fost artiştii zilei.


Surprizele au fost doi elevi de la Şcoala generală „Spiru Haret” Olteniţa ce au dansat pe ritmuri cubaneze. Micuţii sunt elevii clasei profesorului de dans Adrian Nedelcu, de la Şcoala de balet din Bucureşti. O altă noutate a fost reprezentată de grupul de karate ashihara, antrenat de sen sei prof. Marcel Paraschiv, printre aceştia numărându-se dubla campioana naţională la ashihara karate juniori Lavinia Ioniţă. Din program a făcut parte şi o prezentare de modă, coordonată de Maria Postolea de la cercul de „design vestimentar” Clubul Elevilor Olteniţa.

urmăreşte materialul video

La finalul programului artistic, Ştefi Kapincheva de la Casa de Cultură din Tutrakan a rostit celor prezenţi câteva cuvinte de apreciere: „Noi suntem prieteni cu toţi profesorii din Liceul Bălcescu. Îi mulţumim directoarei Cristina Drăgan pe care o iubim. Noi vă simţim ca prieteni şi vă rugăm să veniţi mai des la Tutrakan. Aveţi foarte multe activităţi. Felicitări profesorilor care au foarte multă ambiţie în a pregăti astfel de elevi buni la toate.”
Printre darurile oferite liceului de oaspeţii bulgari s-au numărat un album cu cele mai frumoase fotografii de la diversele întâlniri româno-bulgare, un ceas ce simbolizează, potrivit oaspeţilor, frumuseţea momentelor petrecute împreună-români şi bulgari-, o felicitare a Liceului „Hristo Botev” pentru Liceul „Nicolae Bălcescu”, un număr de ziar al liceului din Tutrakan şi o carte despre istoria Bulgariei, însoţite toate de multe felicitări transmise întregii echipe a liceului.
Partea a doua a evenimentului a fost petrecerea cu masa festivă.

Director Cristina Drăgan speră ca ceea ce se aniversează de puţin timp să devină o tradiţie, iar consilier educativ Liliana Niculiţă mulţumeşte tuturor elevilor cu rezultate bune la olimpiade şi concursuri, considerând că astfel aceştia au făcut cunoscut numele liceului, mai departe de graniţele municipiului Olteniţa.

vezi şi interviuri

NOTA : Pentru o calitate superioara a imaginii, apasati butonul ” HD

Comentarii

 1. spike spune:

  mda deci corul asa mi s-a parut ca a fost cel mai frumos ca tot este luna cadourilor si va fi si craciunul bv fetele si bv si lui marius are o voce superba

 2. hummanoid spune:

  frate lasa-ma ca am avut o fata de parca ziki ca eram…… in fine nuj ce va placut mie mi s-a parut… cam… in anii anteriori a fost mai frumos nu la nicolae balcescu , la clubul navol su la primarie deci asa mi se parea ca era mai frumos pt ca avem voce mult mai subtire acum mi sa schimbat raw de tot

 3. Mihaela Florea spune:

  nu se mai sarbatoreste cum se sarbatorea…oricum sunt cativa profesorii care merita tot respectul, precum dna Dubei Stefania, dna Cristina Dragan, dna Endy Enache…Adevarate comori ale acestui liceu…

 4. mUgUr* spune:

  ee hai mah k a iesit bn pana la urma..a meritat toata munca profilor si elevilor..

 5. sabina spune:

  foarte foarte frumoss…:)

 6. aLeXcrazy spune:

  nemaipomenit;))

 7. Moni spune:

  Felicitari doamnei consilier educativ-Liliana Niculiţă pentru lucrurile minunate pe care le realizeaza. Lumea are nevoie de oameni ca dumneavoastra. Sper sa aveti parte de sustinerea necesara astfel incat sa realizati tot ceea ce v-ati propus. Cu stima si respect: Jos palaria!

 8. cetateanca spune:

  Mi-au placut momentele prezentate, dar ar fi iesit mult mai bine daca fetele care au cantat live ar fi beneficiat si de un negativ. Asa a fost cam plictisitor si nu au avut cine stie ce impact. Oricum, mult mai bine decat anul trecut si pot spune ca e o traditie frumoasa, care merita continuata. Felicitari profesorilor si elevilor! „Balcescu” rules!! 😉

 9. Mircea spune:

  A fost dragutz,singura chestie pe care o am de obiectat este faptul k peste noapte toate au ajuns sa cante,precum cele 2 fete care stiu k au cantat la orice eveniment!!!
  JOS PALARIA!!!

 10. Marian spune:

  Jos palaria pentru demonstratia de KARATE.FELICITARI!!!!

 11. Emm spune:

  Foarte frumos, dar fetele care canta „My heart will go on”, au cantat si la alt spectacol. Fetelor, vedem ca aveti voce frumoasa, dar schimbati si voi melodia. Ca la un moment dat plictiseste acelasi lucru. Si parerea mea e ca ar trebui sa cante separat, sau fiecare cu partea ei de melodie, pentru ca zgarie un pic. Cantati foarte frumos, nu ma intelegeti gresit! Dar tzipa un pic, combinat :)In rest, totul ok. Respect 😛

 12. LAVINIA spune:

  Felicitari! Cu adevarat perioada liceului este unica in viata omului si ar trebuie sa stim toti sa ne bucuram de ea!Felicitari dnei Niculita, o persoana deosebita!

 13. Emm spune:

  penibil! maii ales cântăreţii vocali.

 14. nicu spune:

  ce înseamnă municipialităţii dna niculiţă?

 15. Cora spune:

  Felicitări tuturor celor care au pregătit acest moment festiv! La muti ani tuturor, domnilor profesori şi frumoşilor elevi!

 16. geo spune:

  Multe salutari doamnei profesoare Enache Endy,de pe meleaguri teleormanene !
  O salut cu drag pe Cristina Dragan,cu care am fost coleg in anii „80” la Scoala generala nr.1 (ce mai juca Cristinica fotbal cu baietii in curtea scolii,)

 17. STEFI spune:

  Foarte frumos .Multumiri pentru directoarea Cristina Dragan si profesori din Crupul scolar”Nicolae Balcescu” ca am fost partinitori la aniversarea lor.Aş vrea să mentineti energie, speranţă şi inspirarea profesioniştii.Dorinţe ai încredere, prosperitate şi noi succese creativ!

 18. mada spune:

  am fost cei mai tari…hai Torente

 19. Stoian Stefan spune:

  Foarte frumos….!!! imi e dor de liceu’ asta!!!….:(((

 20. aress spune:

  O ” petrecere ” frumoasa cu ocazia ziue-i onomastice a Gr Sc N. Balcescu , chiar daca nu a iesit totul asa cum trebuia , jos palaria pt toti ce au participat la aceasta ” petrecere ” , jos palaria si pt Dn-a Dir. Cristina Dragan , care se zbate ca acest liceu sa ajunga fruntea Oltenitei…