Spectacol de caritate organizat de Crucea Roşie Olteniţa

Sala Mare a Primăriei Olteniţa a fost animată de cei care au vrut să fie alături de nişte copii pentru care viaţa nu a fost atât de generoasă. Primul spectacol de caritate organizat de subfiliala de Cruce Roşie Olteniţa a fost dedicat unor fete de liceu cu rezultate deosebite la învăţătură. Programul artistic din spectacol a constituit un cadou pentru cei care au dorit să contribuie financiar şi să ajute în prag de sărbători trei elevi ai Liceului „Neagoe Basarab” din Olteniţa. Elevii nu au părinţi iar cel mai mare sprijin financiar dar şi cel moral ce ar fi trebuit să vină din sânul familiei, le lipseşte în cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, dar mai ales în aceste zile de sărbătoare albă, a copilăriei noastre. Crăciunul va fi unul mai frumos, mai cald şi mai bun pentru ei, după cum speră şi reprezentanţii subfilialei Crucea Roşie din Olteniţa.

Programul artistic a fost oferit de copiii talentaţi ai trupei de dans a prof. Dan Dimitriu, două formaţii de muzică ale Clubului Elevilor Olteniţa, interpreţi la orgă, alţi elevi din Luica, ce au prezentat de asemenea un program artistic sub îndrumarea aceluiaşi prof. instructor Dan Dimitriu, elevi de la şcoala din Ulmeni. Trupa de teatru a Liceului „Neagoe Basarab” a oferit o parodie dintr-un moment Caragiale, iar doi micuţi dansatori ai unei şcoli de balet din Bucureşti au încântat privirile spectatorilor cu paşi de dans latino-american. Surpriza şi frumuseţea serii de spectacol au fost oferite de perechea Nicoleta şi Adrian din Bucureşti, dansatori de elită ai stilului „standard” de vals, slow dance şi tango.

Suma de bani a fost făcută public în prezenţa celor din sală la lumina lanternelor de telefon, fără microfon şi fără cameră video din cauza întreruperii curentului electric.

Cea mai mare parte dintre cei invitaţi la spectacol nu a vrut să fie alături de aceste suflete frumoase şi bune de copii. Cu toate acestea, suma strânsă, de la cei care au onorat invitaţiile şi au vrut să fie alături de adolescenţii minunaţi, a fost de 4300 de lei.

vezi video din spectacolComentarii

 1. sabina spune:

  foarte frumos 🙂

 2. AddaLee spune:

  Un spectacol foarte reusit…ma bucur din suflet ca am participat alaturi de trupa Torente Dunarene..tot programul artistic a fost superb…vom mai participa si la alte spectacole de caritate cu multa placere..le urez multa sanatate si noroc copiilor pt. care s-a organizat acest spectacol..pupici :*

 3. catalina spune:

  felicitari doamnei Niculita pentru ceea ce a realizat pana acum si mult succes in ceea ce va urma. (o fosta eleva)

 4. cedry2kkk spune:

  frumos gest..bv

 5. Mihaela spune:

  Numai initiative frumoase aveti, ramaneti la fel cu aceleeasi idei bune si folositoare celor aflati in suferinta; frumos gest, da!!!