Furt de energie electrică la Valea Roşie şi Gălbinaşi

14 SUSTRAGERI DE ENERGIE ELECTRICĂ DEPISTATE CU OCAZIA UNEI SINGURE RAZII

În data de 14 ianuarie a.c., în urma unei acţiuni executate în comun cu lucratorii din cadrul S.C. ENEL Dobrogea S.A., punct de lucru Olteniţa, pe raza localităţilor Valea Roşie si Gălbinaşi, pe linia prevenirii sustragerilor de energie electrică din reţeaua ENEL, efectivele de jandarmi au întocmit pe numele a 14 persoane acte premergatoare începerii urmaririi penale, sub aspectul savarşirii infracţiunilor de furt, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.
Cei în cauză se fac vinovaţi de faptul ca sustrageau curent electric, din reţeaua S.C. ENEL, prin instalaţii improvizate, evitând contorizarea consumului de energie. Lucrările penale au fost înaintate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice
Locotenent.,
TĂNASE AURELIAN


Comentarii

 1. ion spune:

  Ar trebui sa se investeasca si ceva bani in aceste retele de distributie energie electrica. An de an, se inmultesc consumatorii insa punctele de transformare sunt aceleasi de pe timpul lui ceasca, cand primeam curent cu cartela. Daca aveti probleme cu tiganii de ce nu le instalati transformator separat, asa cum voia un regretat sa le faca vapor de carton si sa le dea drumul pe Mare. Nu sunt rasist dar fiecare isi merita soarta, de ce sa suporte si altii.

 2. marius spune:

  bhaaa nene si o fura si sunt asa cum sunt dar ici statu asta nu prea face nimik pt ei…macr nici sosea nu au daca o ei pe vasilati iti rupi masina in doua si parca intri in alta lume nu zici ca esti apropoape de buc si se stie ca sunt oameni mai civilizati…
  eu zic ca devina este si statu…

 3. Mihai Ceauşu spune:

  Se fura curent pe rupte in toata tara! Exista si la contoarele externe modalitati de a fura, de cele mai multe ori cu complicitatea celor de la renel/enel/etc.
  Vedeti cum se incurajeaza furtul in ro?

 4. ion spune:

  ce sa mai faca statul daca nu mai are nimioc in proprietate, a vandut tot ce era de importanta deosebita pt. cetateni.RENEL la italieni, ROMTELECOM la greci si tot asa. Ne meritam soarta.

 5. mihai spune:

  Pe buna dreptate, sunt din zona si cunosc habitatul acestor „oameni” , nu te poti intelege q ei, le trebuie o lege cat mai aspra sa se potoleasca, indiferent de natie.

 6. ion spune:

  Ce sa mai faca politia din Mitreni cand nu sunt instare sa-si protejeze sediul. A fost pradat de hoti saptamana asta. Dureros. Ce pretentii sa mai avem.

 7. GEO spune:

  TOTI STIM SA COMENTAM CE NU FAC ALTII,DAR OARE INTREBAREA CE FACEM NOI IN SENSUL ASTA NE-AM PUS-O VREODATA.UNII IL VAD PE MIRCEA BADEA IDOL CA SPUNE LUCRURILOR PE NUME DAR FACE CEVA PT A STOPA PROSTIA? IN A SPUNE AUTORITATILOR DESPRE ANUMITE PERS CARE INCALCA LEGEA NU VAD O TRADARE CI O EVOLUTIE,EU UNUL DACA TE VAD CA FURI DIN BUZUNARE IN TRAMVAI TE BAT BINE SI PE URMA SUN LA POLITIE,IMI IAU O AMENDA POATE DAR MERITA PT CA ATUNCI CAND VEI VREA SA MAI FACI ASTA TE UITI MAI ATENT IN JUR,CLANUL CUTARE,CLANUL LUI PESTE FEREASCA D-ZEU SA TE INTALNESTI CU MINE ASTA A FOST PT CEI IN CAUZA,POLITIA AR TREBUI SA FIE CEL MAI TARE CLAN K PE TIMPUL LUI CEASCA