Semnificatia numerologica a anului 2010

Anul 2010 are vibraţia începuturilor pozitive, a reuşitei prin propriile puteri, a proiectelor, care, dacă se bazează pe originalitate şi resurse independente sau, mă rog, mai puţin pe bani indirecţi, au sorţi de reuşită, şansă şi spor. Parteneriatele în care asociaţii se vor baza pe realitate, stabilitate şi respectarea legii vor avea şanse.
Intenţia va fi foarte importantă în anul 2010, avantajând creativitatea. Oamenii vor trebui să ştie ce vor cu adevărat şi să aibă încredere în ei, înainte de a începe ceva. Asta poate să aducă spor, reuşită şi realizări stabile. Oscilaţiile şi neîncrederea în sine vor face ravagii. Cei cu personalitate puternică, liber arbitru şi dorinţa de a progresa şi de a se adapta vor avea de câştigat. Cei foarte încăpăţânaţi şi negativişti nu vor fi avantajati. Cuvintele cheie pentru anul 2010 vor fi: ambiţia, adaptarea, intuiţia, personalitatea, evoluţia şi creativitatea. Acesta va fi anul universal 2010.
Reforma astrală va fi subliniată de tranzitul planetei Saturn prin Balanţă, tranzit care a început recent şi care va dura până în pragul anului 2012.
Saturn în Balanţă, acolo unde va fi pentru aproximativ doi ani de acum încolo, va aduce o serie de reforme legislative, administrative şi contractuale. În mai multe ţări se va reorganiza Parlamentul, iar administraţiile locale vor cunoaşte o simplificare a ierarhiei şi relaţiei cu publicul. În România, în anul 2010 numărul divorţurilor va creşte. Dacă, atât timp cât s-a aflat în Fecioară, Saturn a reformat sistemul economic şi financiar-bancar, prăbuşind iluzia speculei şi preţurilor nejustificate, reformând sistemul de creditări şi sistemul economic în general, Saturn în Balanţă va reforma contractele şi legislaţia. Saturn alungă iluzia din locul în care trebuie să domine realitatea şi raţiunea. Efectele lui Saturn în Balanţă vor fi la fel de importante în plan legislativ, în domeniile juridic şi contractual, pe cât au fost în plan economic, pe timpul recentului tranzit în Fecioară. Spre exemplu, numărul divorţurilor va creşte, concomitent cu scăderea numărului de noi contracte de căsătorie, iar asta nu doar în România. Oamenii vor învăţa că actele de căsătorie nu trebuie făcute doar de dragul unor simple hârtii. Căsătoria nu trebuie făcută nici din ambiţie şi nici pentru fala nunţii ori din interes material. Căsătoria, care este un contract, nu trebuie făcută dacă nu trebuie făcută. Actele nu garantează şi nu înlocuiesc dragostea, compatibilitatea, comunicarea, adică înţelegerea în cuplu. Relaţia nu înseamnă acte, iar, aşa cum spunea un înţelept, „dragostea nu e un contract”. Un alt exemplu va fi reforma în instituţiile de justiţie, proces care nu se va finaliza nici mâine şi nici peste două luni. El va aduce multe bătăi de cap până în octombrie 2010, după care situaţia va urca, încet, spre stabilitate, iar definitivarea acestui proces important, odată cu cel legislativ, se va realiza spre finele anului 2011.
De asemenea, Saturn în Balanţă atrage atenţia asupra descoperirii unor ilegalităţi, săvârşite încă de acum cel puţin doi ani, şi asupra eşecului „ingineriilor financiare” care au dus la falimentul global din a doua parte a anului 2008, precum şi eşecul tendinţelor de repetare a unor asemenea „inginerii”, după cum s-a văzut şi la mijlocul, respectiv în a doua parte a anului 2009. De asemenea, mai multe ilegalităţi imobiliare, inclusiv la scară mare, vor fi date în vileag, chiar de la începutul anului 2010, unele fiind foarte vechi. Acest aspect este subliniat şi de cuadratura dintre Saturn în Balanţă, semnul Justiţiei şi Pluto în Capricorn, semn de Pământ. Situaţia imobiliară nu va cunoaşte o restructurare majoră în sens pozitiv. Întârzieri produse de încăpăţânare şi neadaptare la cerinţele astrale de evoluţie. Stagnarea şi regresul impun blocaje.

Cam aceleaşi principii retrograde, de neadaptare intenţionată, întârzie şi o mai bună evoluţie a sistemului bancar. Încă nu s-a înţeles pe deplin lecţia din anul 2008.

sursa: http://www.bihor.ro/realitatea-care-te-priveste/semnificatia-numerologica-a-anului-universal-2010.html


Comentarii

  1. Cora spune:

    2010 a inceput ca un an…violet :))

  2. GEO spune:

    NU AVETI NEVOIE DE ASTRE SA VA SPUNA CUM VA FI 2010,STITI SI SINGURI CA AMBITIA CU UN PLAN BUN DUCE LA BUNASTARE,EU UNUL ANUL ASTA INCERC SA FIU MAI PONDERAT SI PT LUAREA DECIZIILOR IMPORTANTE O SA ACORD UN SAC DE ORE ,ASA CA SFATUL MEU ESTE NU VA PRIPITI,ALEGEREA POTRIVITA O SA IASA SG IN EVIDENTA