Un reputat neurochirurg ne pune in garda!

Personne ne devrait accepter le vaccin contre la grippe porcine….il s’agit d’un des vaccins les plus dangereux jamais conçus. Il contient un adjuvant nommé squalène (MF-59) . Il a été montré que ce produit pouvait provoquer de graves maladies auto-immunes comme la sclérose en plaques, l’arthrite rhumatoïde et le lupus. Il s’agit de l’adjuvant vaccinal qui a été mis en cause dans le syndrome de la Guerre du Golfe qui a tué plus de 10.000 soldats et provoqué une augmentation de 200% de la maladie de Lou Gehring (sclérose latérale amyotrophique ou maladie de Charcot (ALS), maladie mortelle.

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Le virus H1N1 tue en provoquant une « tempête de cytokines », entraînant le système immunitaire à réagir de manière excessive. C’est la raison pour laquelle il tue des jeunes personnes et provoque une maladie plus légère chez les personnes plus âgées dont le système immunitaire est davantage affaibli. Ce vaccin est un puissant stimulateur de l’immunité qui rend le virus capable d’une beaucoup plus grande létalité .

Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.

La meilleure protection est la vitamine D 3. Il faudrait dès que possible en prendre 5000 UI (IU en anglais) par jour et quand la maladie commence à s’étendre, augmenter la dose jusqu’à 15.000 UI par jour. La vitamine D 3 module la réaction immunitaire, réduisant le risque de réactions excessives. Elle stimule le corps à produire ce qu’on appelle des peptides antimicrobiens (antimicrobial peptides) puissants destructeurs de virus qui ne font pas intervenir l’immunité. L’effet est proportionnel à la dose administrée. Plus la dose de vitamine D3 est élevée, meilleure la protection. Les huiles de poisson contribuent également à réduire une réaction immunitaire excessive. Une cuillère à café par jour serait suffisante… ( La meilleure est l’huile de poisson Norvégienne au citron Carlson ) . En cas de symptômes graves, prendre une cuillère à café deux fois par jour. Divers antioxidants peuvent aussi être utiles comme le curcuma, le « quercetin », l’extrait de pépin de pamplemousse, la vitamine C , ainsi que la vitamine E naturelle. Un apport multi minéraux/vitamines est aussi essentiel.

Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson)… In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential

Puis-je vous demander de répandre ce message. Les gens doivent savoir comment se protéger.

Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

sursa: Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)


Comentarii

 1. Mia spune:

  Oricum nu am crezut niciodata in vaccin. Nu mi l-as fi facut nici obligata.

 2. silvi spune:

  A 2009 meta-analysis by researchers at Novartis Vaccines and Diagnostics that was published in the journal Vaccine brought together data from 64 clinical trials of influenza vaccines with the squalene-containing adjuvant MF59 and compared them to the effects of vaccines with no adjuvant. The analysis reported that the adjuvanted vaccines were associated with slightly lower risks of chronic diseases, but that neither type of vaccines altered the rate of autoimmune diseases; the authors concluded that their data „supports the good safety profile associated with MF59-adjuvanted influenza vaccines and suggests there may be a clinical benefit over non-MF59-containing vaccines”.[12]

  http://en.wikipedia.org/wiki/Squalene#Use_as_an_adjuvant_in_vaccines

  nu va mai luati dupa toate tampeniile, nici macar nu stiti daca Cantgrip contine Squelene. Eu am facut vaccinul de aproape doua luni si nu am avut nicio reactie autoimuna:-?? .

 3. gigi spune:

  Chiar stiu acesti „docti”despre vaccin atat de mult,de unde stiu ei ca o sa produca o anumita boala,au experimentat,chiar sa-si omoare tara cetatenii cu bunastiinta,sau respectivii „docti”nu au participat la vreun comision,nu a fost compania fermaceutica la care a participat la cine stie ce simpozion,gratis,pe care mai apoi o promoveaza „gratis”prin retete compensate sau nu.De mic mi s-au facut destule vaccinuri,nu m-au intrebat daca vreau(cateodata nu puteam sa raspund fiind prea mic).Eu zic asa”Fratilor nu mai aruncati cu noroi in reputatii virusologi de la Cantacuzino,este cel mai bun vaccin din lume,cel mai curat”pe deasupra este si MOCA.De gripa obisnuita v-ati vaccinat?de unde stiti ca vacinul acela nu este periculos?dar va place sa credeti ca ce va faceti singuri este intotdeauna ce este mai bun chiar daca gresiti.Am facut si pe unul si pe celalalt vaccin,inca nu am murit,chiar ma simt bine.Hai copii nu mai fiti Gica Contra,fata de cat este de periculoasa boala merita efortul.

 4. cryss spune:

  eu am facut vaccinul kiar de mai mult de 2 luni si nu am avut absolut nicio reactie adversa:)..ma simt kiar f bine..:)numai aberatii am auzit despre acest vaccin..dak era atat de periculos nu cred k ar fy fost distribuit populatiei..;)asa se intampla mereu..de cate ori apare un vaccin nou se gaseste kate un „intelectual” sa comenteze..si sa ne instaureze teama..oricum asta nu e nimic..am auzit kiar k ar declansa cancerul…e o mare minciuna..;)