Urmărit pentru tentativă de omor, identificat de poliţiştii din Olteniţa şi trimis la penitenciar pentru executarea pedepsei

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa, a fost depistat astăzi, 21 ianuarie a.c., ora 1130, pe raza Municipiului Olteniţa, BUCUR SILVIU de 40 ani, din Oraşul Budeşti, Judeţul Călăraşi, urmărit din luna decembrie 2008.

La data de 18 decembrie 2008, Tribunalul Călăraşi l-a condamnat la 5 ani de închisoare pentru o tentativă de omor săvârşită în anul 2003 în Spania.

În perioada în care s-a sustras executării pedepsei, condamnatul s-a aflat pe raza Municipiului Bucureşti.

BUCUR SILVIU urmează să fie depus în Penitenciarul Slobozia.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. CĂLĂRAŞI


Comentarii

 1. florian spune:

  mureau daca il mai lasa si pe el pana la paste ?

 2. necunoscut spune:

  pote pana la urma politia din calarasi sa mai faca si fapte bune dar mai sunt destui ca cel care la prins la oltenita si se plimba liberi printre noi nu pot sa le dau nume sunt la budesti de stui si politia nici nui baga an sema zice ca nu are dovezi sai aresteze pote sa mai schibe si legea asta o data ca sau schimbat de stule dar la lege nu se umbla

 3. E o vorba florian : poti sa-i dai tot anul , daca nu-i dai si de paste zice ca nu i-ai dat deloc.20 de ani trebuia sa-i dea sa nu mai ajunga vreodata pe aici.Se stie ca in budesti majoritatea sint ,,japonezi „.Cinstiti si corecti de asemenea.

 4. marius spune:

  politia unde este cand se omoara pe la chirnogi lumea asta mai erea sa zic scuzeeee;)))

 5. marius spune:

  celalan mes de ce nu lati dat:)))))

 6. marius spune:

  adica comentariu

 7. marius spune:

  numai oti si voi la fel sunteti niste hori dati si comentariu mai devreme care lam dat!!!

 8. andreea drumes spune:

  Politistii din Oltenita mai prind si ei cate un urmarit general numai din intamplare, cand le cade in brate , ca altfel dorm pe ei.Domnii de la Politia Oltenita ar trebui sa organizeze si ei mai des razii cu mascatii prin cluburi, baruri , unde sa fim realisti infractionalitatea e la ea acasa( droguri, prostitutie) .Aceste lucruri sunt cunoscute insa nimeni nu se deranjeza sa faca ceva.Se plimba cu Transporterul toata noaptea poate gasesc si ei un betiv sa-l amendeze.

 9. scandalos spune:

  unde sa fim realisti infractionalitatea e la ea acasa( droguri, prostitutie) – Jafuri armate, violuri, talharii, reglari de conturi, atentate cu bomba… Toate in cluburile din oltenita draga andreea drumes !
  Cred ca te-ai jucat prea mult CS. Si ca sa-ti pun o bomboana pe tort, te invit sa intri pe pagina judecatoriei oltenita sa vezi ce cazuri se judeca la oltenita.

 10. larisa spune:

  Cred ca se exagereaza .Oltenita e deocamdata un oras linistit. Nu ar strica totusi ca Politia sa-si faca simtita prezenta mai des in locurile rau famate pentru ai descuraja pe cei care sunt predispusi a incalca legea .Cineva facea vorbire de droguri la noi in oras.Asta ar trebui sa ne dea de gandit ca avem copii si nu cred ca si-ar dori cineva ca acestia sa cada in plasa acestui viciu care de multe ori duce la dependenta sau chiar mai rau , la moarte. In acest sens cred ca e de datoria tuturor celor care au un simt civic sa sprijine autoritatile in lupta impotriva celora care vand copiilor nostri asemenea substante sau ierburi.

 11. ion spune:

  Eeeeeeeeeeeeeeee, munca e grea, mai usor e sa te dai smecher prost.
  Am auzit ca la Mitreni au pradat hotii postul de politie, ce sa mai faca politia cand nu sunt in stare sa se pazeasca pe ei.

 12. ascultati ce spune:

  Bai daca vreti stiti acela din poza nu este cel despre care se vorbeste ………….stiu asta pt. ca il cun bn ……..

 13. mihai spune:

  Intrebare:Unde sunt parintii celor care zac prin cluburi si din lipsa de bani si de preocupari se apuca de prostii? Se intreabă ei oare pe unde umblă şi cu ce se ocupă copii lor o mare parte din noapte? Pot dormi liniştiţi stiind că şi+au uitat datoria de a acorda o educaţie,de a+i invaţa să respecte regulile? PĂRINŢI!Veniţi noaptea pe variantă dacă vă ştiţi copii acolo şi o să vedeţi cum nevinovata lor joacă s-a transformat de mult în delicvenţă juvenilă.Luaţi-i acasă şi acordaţi-le atenţia pe care le-o datoraţi.Nu e treaba Poliţiei să îi educe.Aceştia nu pot decât să îi amendeze la sesizarea locatarilor care nu mai au linişte din cauza lor.Dar vina nu le aparţine în totalitate.Cea mai mare parte e a voastră cei care v-aţi uitat indatoririle.

 14. Bogdan spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)