23 de miliarde topiţi pentru deszăpezirea judeţului Călăraşi

Pentru deszăpezirea drumurilor judeţene din Călăraşi, Consiliul judeţean ia în discuţie o sumă de 23 de miliarde de lei vechi, banii urmând să fie folosiţi în această iarnă, dar şi în iarna viitoare – lunile noiembrie şi decembrie din acest an.

Anul trecut, Consiliul judeţean a alocat pentru deszăpeziri o sumă mai mare, de 24 de miliarde de lei vechi, în ianuarie-februarie 2009 fiind cheltuită suma de 15 miliarde de lei, iar în noiembrie-decembrie deszăpezirea drumurilor judeţene cheltuind 9 miliarde de lei.

Preşedintele Consiliului judeţean Călăraşi exclude ca activitatea utilajelor de la Drumuri judeţene să fie afectată de lipsa carburanţilor, dând asigurări că, în continuare, deszăpezirea drumurilor judeţene se va efectua în mod corespunzător.

sursa: dincalarasi.ro


Comentarii

 1. LEX spune:

  Tot ceea ce inseamana afacere cu sau din bani publici, inseamna super profit pt. prestatorii serviciilor !? Lucru valabil de la cel mai inalt nivel si pana la cel mai mic nivel in micul nostru orasel; Ce s-a ales si deltfel de proiectul cu gunoiul, beton turnat, gard de plasa, canalizare- de unde oare au fost achizitionate materialele si la ce preturi !??? Sa fi unflat buzunarele edililor, sigur nu ? In rest, mai nou, munti de gunoaie ! Ne meritam soarta !? SA TRAITI BINEEE !????????????? FARA DEVIERE SI LA OBIECT ori jigniri, trivialitati, injurii !

 2. mircikus spune:

  23 miliarde…deci drum national mai prost deszapezit decat DN31, sectorul dintre Manastirea si Calarasi nu cred ca exista. Domnul prefect nu mai vine la Oltenita in perioada asta sau ramane in calarasi ca sa nu vada cat de bine se cheltuiec banii alocati?

 3. Oare chiar nu constientizeaza nici acum unii ceteteni romani ca marea problema o reprezinta insusi cetatenii tarii cu a lor mentalitate ramasa la nivel de anii `50 ( sau altfel spus furatul caciulii unul altuia ) si nu problema de conducere la nivel inalt ?
  Facem un pariu pe bani grei ca cine va fi la conducere vreodata , chiar si peste 10 ani sau oricind ar fi momentul( presedinte , ministere )nu va putea face decit cam acelasi lucru ? ( mai nimic adica ) Asta e mentalitatea romanului si nimic mai mult….pusi pe capatuiala, egoisti, invidiosi si cam atit..asta primesc educatie asta fac si ei ( decretul 402 ..bea si seful bem si noi sau fura seful , furam si noi).S-a trait oare bine in romania incepind cu anul 1980 si pina in prezent ? De ce ? Cine a fost de vina , UN OM sau UN SISTEM ? Si sustinut de cine oare ??

 4. cristian spune:

  Deszapezirea din Oltenita a fost deosebita!!!
  Multumim din inima partidului, pardon primarului, pentru meritele deosebite pe care le-a avut in desfasurarea lucrarilor de deszapezire si ii acordam steaua de …….( nu stiu de ce, una de tinichea).
  Uraaaa! Uraaa! Uraaa!

 5. andra spune:

  orasul nostru n-a fost deloc dezapezit [***]..pt k la mn pe strada raman masinile inzapezite la fiecare 5 minute asa k…nu cred k s-au cheluit nici 5 milioane…

 6. Paul spune:

  Exact, municipiul Oltenita nu a fost deszapezit deloc. Nu credeam ca este posibil asa ceva.
  Asa se intampla cand nu sunt alegeri.
  Sa vedeti in 2012 ce oras curat vom avea, toata lumea va vota cu primarul care va fi facut foarte multe pentru oras.
  Asa s-a intamplat si la alegerile precedente, s-au asfaltat strazi pana in ziua alegerilor. A doua zi s-au suspendat toate lucrarile, nu a mai fost nevoie de asfaltare.
  Nici o problema, lucrarile vor continua la urmatoarele alegeri si toata lumea va vorbi numai despre „cate a facut primarul”.
  In ce tara putem sa traim…:(

 7. Mihai Ceauşu spune:

  23mld? Slabut, se putea si mai mult, probabil ca e criza.
  Daca pe dn4 situatia a fost buna, mai putin cand te apropiai de Oltenita, pe dn31 situatia a fost dezastruasa. Oricum comparam mere cu pere.
  Imi place faptul ca dupa deszapezire drumurile s-au crapat, au aparut niste cratere masive.
  Calarasiul arata mai rau decat Oltenita din multe puncte de vedere.
  Si daca tot nu va convine, sa va aduceti aminte ca pe timpul lui Ceausescu se oprea prin decret circulatia pana in aprilie.

 8. cristian spune:

  Bravo Paul! Scurt si la obiect. Dar iti spun eu: cainii latra ursul merge!