Banii europeni fac posibila reabilitarea DJ 301, tronsonul Fundeni – Budesti

Vin peste 145 milioane de lei, fonduri europene, pentru drumurile judetene

Până la data de 6 februarie 2010, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia au fost depuse 326 de proiecte prin care se solicită finanţare nerambursabilă prin Regio – Programul Operaţional Regional şi Planul Integrat de Dezvoltare Urbană
Pentru Axa prioritara 2 „ Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale”, până în prezent au fost depuse 39 de proiecte, din care au fost 10 respinse şi un proiect retras de aplicant. Valoarea totală solicitată prin aceste 39 de proiecte este de aproximativ 244 milioane euro.
Din cele 28 de proiecte rămase, pentru 15 s-au semnat deja contractele de finanţare. Din acestea, trei sunt depuse pentru judetul Calarasi. Un proiect vizeaza modernizarea şi reabilitarea drumului judeţean DJ 301, tronsonul Fundeni – Budeşti, si are o valoare de peste 43 de milioane de lei. Printr-un alt proiect, in valoare de aproximativ 45 de milioane de lei, se va reabilita si moderniza DJ 201B, pe traseul limita judetului Ialomiţa – Valea Argovei si DJ 303, pe traseul Valea Argovei – Mânăstirea. Cel de-al treilea proiect, este depus de Consiliul Judetean si este in valoare de peste 55 de milioane de lei, bani cu care se va moderniza şi reabilita drumul judeţean 303, tronsonul Călăraşi – Valea Argovei.

sursa: vocescampi.ro


Comentarii

 1. florance spune:

  Abia astept sa o vad si pe asta..asa s-a zis si despre durumul dintre com. Chirnogi si satul Clatesti si s-a arumcat o mana de piatra pe acel drum care in acte apare ca fiind sosea:)):))

 2. cristian spune:

  Si va mai plangeti ca nu se asfalteaza!!!!!

 3. dany spune:

  bai frate yo merg pe acolo si ar trebui sa se faka ceva…..

 4. iuliana spune:

  de gand sa zis ca se face soseau fundeni-budesti…mi sa urat mie… sa o vad si pe asata daca se va face…

 5. irina spune:

  Sa-l faca odata, ca mi-am rupt masina pe acolo.