Elena Udrea a promis: Olteniţa va deveni port turistic

Veste bună pentru judeţul Călăraşi, anunţă deputatul PDL Stelian Fuia. Acesta a declarat că în urma unei discuţii cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a obţinut promisiunea fermă că Olteniţa va primi finanţare pentru amenajarea unui port turistic la Dunăre.

Deputatul Stelian Fuia spune că ideea portului turistic de la Olteniţa va prinde contur în urma unei apropiate şedinţe de Guvern, urmând ca proiectul să fie prins în programul de investiţii al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Deputatul a spus că nu se poate pronunţa, în momentul de faţă, asupra valorii investiţie, însă apreciază că este vorba de „câteva milioane de euro”.

sursa: dincalarasi.roComentarii

 1. OLTEANCA spune:

  Si ma rog frumos,unde vor merge „turistii”d-nei Udrea mai departe din portul Oltenita?In mod normal turistul va vrea sa viziteze ceva!Ce? Cainii vagabonzi si gunoaiele orasului?Trebuia dupa parerea mea amenajata baza turistica si apoi mijlocul de transport.Dar asa?D-nei Udrea ii e usor sa promita ca doar nu da de la ea(da de la noi)Amenajati cu bani europeni o baza la Dunarica ,un complex de agrement intre Dunare si oras,un sat de vacanta sau mai stiu eu ce (posibilitati sant multe)si apoi faceti si un port turistic.Altfel va fi ca si pana acum ,vin turisti pe Dunare ,se urca in autocare si pleaca spre Bucuresti.Pentru dezvoltarea turismului in oras trebuie facut si altceva!Onoratul CONSILIU ORASENESC -se aude?Dezvoltati proiecte si pentru ajutarea somerilor orasului!!!!

 2. nelutzu spune:

  Cred ca o sa se faca prin 2020 :))

 3. Ilie spune:

  O felicit pe dna udrea pentru o initiativa de exceptie.

 4. marius spune:

  bhaa oamnei portu asta ori cum trebuie facut ca o sa se faca canalu..
  lucrarile sigur o sa inceapa peste 2 3 ani la canal
  si trebuie facut si portul….
  macar asta sa se faca si dupa acea ce se va mai face se va face tot pt orasu nostru…

 5. marean spune:

  las ca tanti leanta le rezolva ea pe toate la oltenita.

 6. Sorin Anghel spune:

  da,ma, asa e
  am auzit asta in fiecare an
  sa se faca si partie de schi la pod si totul va fi perfect
  cica stirea a ajuns si la constanta
  tremura tot litoralul

 7. Miky spune:

  Mda….cam peste cinci- sanse ani cand nu v-a mai fi la conducere, poate DA!!!!!!!!!!!!

 8. Sorin spune:

  Sigur, si autostrada pana la Turtucaia

 9. Razvan spune:

  Sa faca, chiar daca nu va avea un mare succes, orasul va avea de castigat :d

 10. Lavinia Iancu spune:

  Eu n-o suport pe Udrea! A fost in Oltenita sau a zis de la televizor?

 11. rey_mariano_m2m spune:

  doar vorbe…cine stie pe cand si fapte….

 12. cristian spune:

  E foarte bun un port turistic.
  Se pot vizita urmatoarele obiective: ruinele canalului Dunare-Bucuresti, ruinele Santierului Naval Oltenita, ruinele Turnatoriei, ruinele de la ecluza, strazile rupte ale MUNICIPIULUI OLTENITA( ctitorii ale primarului Milescu), parcul fara intrare de pe malul Argesului( tot ctitoria, a se citi afacerea primarului Milescu)si lista ar putea continua.Rog locuitorii orasului, pardon muncipiului, sa continue lista( poate o publicam undeva la vedere sa o vada si domn primar).

 13. ionel spune:

  Initiativa este de bun augur pentru oras din moment ce se va construi si un canal…insa trebuie mediatizata mai mult si sa fie pe intelesul tuturor, ca multi nu inteleg…ce se intampla si dau in cap oricui vine cu idee isteata…! Success D-na Udreea! Eu va sustin!

 14. Andra spune:

  Vorbe aruncate in vant!In fiecare an se gaseste cate un charli chapli dasta care sa zica ca face el si ca drege! Mam saturat daia nici nu ii mai bag in seama!

 15. mihai spune:

  pentru cristian
  Turistii mai pot vedea un oras care se conduce singur,unde cineva se ocupa de ocrotirea naturii,mai ales a unei specii pe care a ridicat-o la rangul de brand personal „ciocirlia”,unde nu se poate construi nimic ca au disparut planurile orasului cu angajatul primariei cu tot si acum il cauta interpolul.Poate ca ar trebui cautat prin gropile proaspat sapate prin oras,pus la pastrare de cei care apar in acele planuri foarte des si cu prea multe terenuri dobindite asa cum nimeni nu trbuie sa afle.

 16. cristian spune:

  Da’ ce rau ti-au facut gropile Mihai tata?

 17. costi abt spune:

  O sa faca doar in conditiile in care acel proiect va ascunde un interes personal.

 18. sixi spune:

  Asa spunea si Dan Matei Spagaton, ca o sa curga dolarii pe Dunare.Si de multi ce-au fost, a iesit Dunarea din matca.

 19. Marasesti spune:

  Intrebari sunt multe.

  Cum poate ajunge d-na Udrea, in calitate de turist „oficial” al Romaniei, in Oltenita – Port?
  Pe DN4 care este plin de gropi, pe raul-canal colector pentru apele uzate din Bucuresti (Arges) nenavigabil (poate cu pluta asa cum sunt „dusi” conducatorii pe care noi i-am ales) sau zburand pe calea aerului, ca oricum ei, conducatorii nostrii, sunt aerieni.

  Si, de ce nu, orasul nostru poate deveni un oras turistic, personalizarea exemplului negativ!

  Va las pe voi sa gasiti sloganul potrivit pe care oficialitatile, mandre, nevoie mare, il vor agata la principalele intrati in oras.

  Avem ceea ce suntem si, prin urmare, ceea ce meritam, noi, cu totii, caci nimeni, in afara noastra, a locuitorilor cetatii sarace din sudul Romaniei (adaug aici si pe cei din comunele invecinate) nu contribuie mai mult la uratirea permanenta a orasului: oameni care se odihnesc activ pe bancutele din centru saprgand semninte, gunoaie aruncate pe langa cosurile de gunoi sau rascolite de stimabilili nostri concetateni romi si caini vagabonzi, catei parasiti in Parc si in statiile pentru navetisti, mirosul adevaratelor haznale din subsolurile blocurilor noastre, culorile sinistre ale blocurilor, muzica de proasta calitate care razbate prin geamurile deschise ale masinilor luxoase ale unora, magazine pline de chiciuri …

  Va las pe voi sa continuati mai departe…

  Contribuabili activi la decaderea urbana!

 20. George Popa spune:

  udrea asta vrea sa faca port turistic la oltenita ,face cand mio da mie ***** hai pa