Nety: „Nu este adevarat ce se scrie in Cancan, tatal meu nu este un betiv!”

Nastase Antoaneta sau Nety, asa cum i se adreseaza prietenii, este o alta olteniteanca ce-a aparut de curand in paginile tabloidului CANCAN. Motivul este acela al presupusei relatie pe care tanara in varsta de 22 de ani ar avea-o cu fotbalistul Ciprian Tatarusanu. Ziaristii CANCAN afirma ca portarul Stelei (n.r. Steaua Bucuresti) a sarbatorit Revelionul 2010 in Austria alaturi de Nety si ca acesta o tine ascunsa de ochii lumii pentru ca iubita lui oficiala sa nu afle. Ba mai mult, se mai spune ca Antoaneta ar avea şi ea o alta relaţie, pe care nu i-a marturisit-o insa portarului si ca pe cat este de frumoasa , pe atat este de saraca. Citez: „Când vine Tătăruşanu aici, în Olteniţa, se întâlneşte cu el în capătul străzii pe care locuieşte, de teamă să nu vadă condiţiile în care trăieşte şi să o părăsească” afirma o sursa in articolul mai sus amintit. Andrei Trifan, autorul materialului, mai publica si o alta declaratie a sursei anonime : ” Nety a fost crescută de tată, care acum e pensionar şi căruia îi cam place băutura ”

Contactata de noi, Antoaneta ne-a raspuns, cei drept destul de succint, la cateva intrebari referitoare la articolul aparut duminica in Cancan.

Reporter: Nety, spune-ne cum te simti acum, la cateva zile dupa ce tabloidul “Cancan” titra pe prima pagina “Tătăruşanu îşi ţine ascunsă amanta săracă “ . Este adevarat ce se scrie?
Antoaneta: Nu este adevarat! Cred ca ei nu cunosc definitia cuvantului “amanata”. El (n.r. Ciprian Tatarusanu) nu este casatorit.
R: Cine a iesit cel mai sifonat din povestea asta: tu, apropiatii tai sau Ciprian?
A:Eu si familia mea.
R:Cine crezi ca iti vrea “binele” ? Cine a fost sursa care a dat aceste informatii celor de la Cancan?
A: Nu stiu cine imi vrea “binele “ insa vreau sa-i transmit sa-si vada de viata ei\lui si daca nu are o viata sa si faca rapid rost de una , sa nu mai traiasca viata altora.
R:Cum l-ai cunoscut pe Tatarusanu? Care este relatia dintre voi?
A: (nu a dorit sa raspunda)
R:Care a fost pozitia lui Ciprian fata de subiectul aparut in Cancan? Ai vorbit cu el despre asta?
A: (nu a dorit sa raspunda)
R:Sunt multi cei care sunt de partea ta si te sustin?
A: Da…in primul rand cei care ma cunosc si imi cunosc familia.
R: In final, doresti sa transmit vreun mesaj?
A: In primul rand tatal meu nu este betiv! Niciodata nu mi-a fost rusine cu familia mea si nici cu locul in care traiesc.


Concluzia cu privire la articolul din Cancan si la interviul cu Nety, lasam sa fie trasa de unul dintre bloggeri olteniteni.

Ioana: „In urma acestui interviu, Nety si-a exprimat parerea in privinta acestor tabloide care pur si simplu sufoca viata intima si personala a oamenilor din lumina reflectoare si nu numai. Saracia sau situatia familiei nu ar trebui sa limiteze puterea de a iubi un om. Este posibil ca intr-o zi, si jurnalistul ce a publicat articolul din Cancan sa aibe parte de un eveniment nefercit. Credeti ca asta il va impiedica vreodata sa iubeasca o persoana? In niciun caz. Cei ce i-au vrut ” binele ” lui Nety ar trebui sa se gandeasca in primul rand ca nici ei nu sunt scutiti de greseli necorectabile, iubiri interzise, posibilitatea de a ramane fara bani, etc.”


Comentarii

  1. […] picante. Pana vom afla noi detalii, va lasam sa urmariti un scurt interviu acordat de catre Antoaneta Nastase in ziarul Olteniteanul. Tot acolo veti putea vedea si cateva poze cu frumoasa bruneta. Categories: diverse Tags: […]