Prof. Cristina Drăgan a finalizat calendarul competiţional sportiv pe anul 2010

Preşedintele Asociaţiei Judeţene „Sportul pentru Toţi” (AJSpT), prof. Cristina Drăgan, a finalizat schema calendarului competiţional sportiv de anul acesta al asociaţiei sportive pe care o administrează. Ziua municipiului Olteniţa este primul eveniment la care se vor desfăşura competiţii sportive: „Fluierul pentru competiţiile de anul acesta va fi dat în luna aprilie, odată cu aniversarea zilelor oraşului, după care urmează alte competiţii. Este vorba de Crosul Tineretului pe 2 mai, urmat de Cupa Copilului pe 4 iunie, apoi Zilele Satelor în 11 iunie, pe 12 iunie va avea loc Cupa Etnic. Ajungem şi la luna concediilor şi a vacanţei de vară, luna iulie, când în ultima zi din lună am stabilit desfăşurarea Serbărilor Soarelui. În 25 septembrie începem cu Zilele Călăraşiului, apoi pe 3 octombrie vom aniversa Ziua Asociaţiei Internaţionale pentru Condiţie Fizică şi Sport pentru Toţi, timp în care se desfăşoară şi Săptămâna Sportul pentru Toţi din 3 octombrie până în 10 octombrie. Cupa Streetball este programată pentru sfârşitul lunii octombrie, după care urmează în 5 noiembrie cu un eveniment pentru cei mici- Cupa Piticot la fotbal. În 17 noiembrie se va desfăşura Cupa Micul Şahist. Luna decembrie încheie şirul competiţiilor de anul acesta cu o cupă şi un memorial de scrabble. Este vorba de Cupa Unirii ce va avea loc pe 4 decembrie iar pe 17 decembrie competiţia de scrabble intitulată „Memorialul Aurelian Popescu”. Anul trecut am organizat 24 de competiţii şi mi-am respectat întreg calendarul competiţional, dar şi parteneriatul încheiat cu Primăria Olteniţa” ne spune prof. Cristina Drăgan, director al Liceului „Nicolae Bălcescu” Olteniţa şi preşedintele Asociaţiei Judeţene „Sportul pentru Toţi”. La buna desfăşurare a competiţiilor sportive de anul trecut s-au mai implicat Direcţia pentru Sport Călăraşi, şcolile din Luica şi Frumuşani, Federaţia Română „Sportul pentru Toţi”. „Am avut şi multe materiale promoţionale, dar am şi mediatizat, graţie presei din Olteniţa, căreia ţin să îi mulţumesc pentru implicare” mai declară pe final de interviu preşedintele Asociaţiei Judeţene „Sportul pentru Toţi”, prof. Cristina Drăgan.


Comentarii

 1. adinateach spune:

  Cristina stie cel mai bine ce inseamna sa fii dedicat meseriei, sa muncesti cu entuziasm si sa te bucuri, la final, de rezultate deosebite. Sa lupti impotriva epuizarii acumulate in urma functiilor de director si profesor, sa incerci sa rezolvi problemele tuturor subordonatilor si sa organizezi si atatea activitati nu ne face decat sa ne inclinam cu respect.

 2. Narcisa spune:

  FELICITARI (!!) draga mea amica de demult… Sunt foarte mandra de ceea ce ai reusit sa faci 🙂

 3. nelutzu spune:

  Ea este dedikta muncii. Felicitari .

 4. Cosmin spune:

  E foarte bine ce face doamna prof .Cristina dar pacat ca nu vb cu dom primar sa faca o echipa de sportiva de fotbal are chirnogi curcani ulmeni ca si comune si nu avem noi echipa de fotbal ca municipiu ?Pacat multi copii sunt talentati si vor sa practice acest sport .Astept o parere din partea voasta

 5. Alex Marty spune:

  Cristina a facut, face si va face intotdeauna lucruri exceptionale pentru orasul nostru in ceea ce priveste sportul! Este dedicata meseriei, pe care o face din placere! Personal ii multumesc pentru Locul 1 la Campionatul Judetean de Basket pe care l-am obtinut impreuna cu ea in urma cu 9 ani!

 6. cineva spune:

  o cunosc din liceu..din anii 85-90..sportiva si atunci..si acum..un singur cuvint: felicitari!

 7. "mamica" spune:

  Felicitari,CRISTINA!!!

 8. Mihai Ceauşu spune:

  Chiar ca dansa face lucruri exceptionale. Ii urez mult succes si totodata ii rog pe cei care au niste banuti in plus sa-i sponsorizeze proiectele. Mult succes!

 9. sabynny 12 spune:

  bine profa! Tineti-o tot asa!.Felicitari!!!!!!

 10. Sorin Anghel spune:

  Foarte bine! Felicitari!

 11. STEFI spune:

  Sant incantata de prof Cristina Dragan.Ma bucur ca o stiu!Felicitari si succes in proectele voastre!

 12. marean spune:

  felicitari

 13. tzesty spune:

  se spune ca meseria e bratara de aur!d-na Cristina stie cel mai bine sa dea un sens aestei zicale!este un profesor de exceptie!multora dintre noi ne-a dat note pana acum….daca ar fi sa-i dau o nota…10 ar fi prea mica!felicitari profy si multa bafta mai departe!

 14. marean spune:

  nu o mai laudati atat ca are si pacate. Pt moderator lasa si mesajele negativa daca ti ai facut ziar.

 15. tzesty spune:

  oice om are pacate dar in cazul asta calitatile sunt mai multe decat pacatele.da-ne D-ne numai pacatosi dar pacatosi care sa faca ceva pt umilul nostru oras!

 16. sabynny 12 spune:

  marean dar ce comentezi atat la adresa dansei?dak nu stii numai comenta atat! habar n-ai . gura mica.

 17. stefy_4u spune:

  si ca de obicei incepeti sa va certati :)))))))

 18. marean spune:

  Pt sabynny 12: daca nu as sti nu as comenta. Nu exista motiv de cearta, dar trebuie sa fim obiectivi, spun eu, daca vrei doar laude comuniste,distractie placuta!

 19. aress spune:

  Cristina Dragan este cu adevarat una din putinele persoane cu care Oltenita se poate mandri

 20. ana cotea spune:

  felicitari e o doamne super;)eu am fost in echipa de fotbal si ne antrena foarte bine:*:*:*va salut doamna cristina

 21. ortensya-elev N.Balcescu spune:

  domnisoara noastra directoare:cea mai tare si cea mai buna,ma simt mandra de dansa,pacat k nu a fost mai demult la noi in liceu sub aceasta functie:ar fii facut cu adv ceva pt scoala noastara pana acum!!!

 22. marean spune:

  ce naiba a facut doamna (sau domnul) director in doi ani de cand e director?

 23. Ionut Lupulica spune:

  Au trecut aproape 4 luni si terenurile de basket nu au aparut! Deja lumea isi pune intrebari!? Speram sa se tina de promisiunea facuta in decembrie: „să turnăm 5 sau 6 terenuri de 3/5 în tot oraşul pentru acest joc de baschet numit “streetball”, un mijloc potrivit pentru toţi copiii de a face mişcare. Proiectul se va numi “Sport în cartierul meu”

 24. Ionut Lupulica spune:

  marean are dreptate CE A FACUT????? terenurile de basket cand vor aparea???????????????????? si d-nul administrator poate lasi si comentariile noastre astea mai „negative”, ca avem dreptul la exprimare LIBERA!! dar se pare ca degeba a murit lumea in ’89!

 25. Ionut Lupulica spune:

  Terenurile de streetball cand vor aparea?? Au trecut deja 4 luni si nu sa facut nici un teren!! Numai promisiuni,nimic concret.

 26. Mirela Cotoban spune:

  profy imi e foarte dor de dvs am vazut ca fetele din fosta echipa inca va mai viziteaza si pe tzesti care a comentat imi e foarte dor de toata perioada aia
  sunt eu zebra :)))) mirela_cotoban e id-ul daca puteti sa vb