Echipa de fotbal a scolii 1 din Oltenita este no1 pe judet

Echipa de fotbal a scolii numarul 1 „Spiru Haret” Oltenita a castigat faza judeteana a olimpiadei naţionale a sportului şcolar la categoria claselor a V-a – VII-a de gimnaziu. Elevii pregatiti de profesorul de sport Eftene Nicolae au trecut in finala de scoala numarul 8 din Calarasi (scor 6-4) . La aceasta faza, desfasurata pe data de 6 martie la Calarasi, au participat 4 echipe: doua din localitate, scoala 1 Oltenita si castigatoarea din zona orasului Lehliu.

Echipa scolii “ Spiru Haret” s-a calificat la faza zonala a acestei competitii, care va avea loc tot la Calarasi in luna aprilie si la care vor paritcipa 6 echipe (Calarasi, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman). La participarea pecedenta, cea de anul trecut, echipa scolii nr 1 Oltenita a obtinut locul 5.

Profesorul Nicolae Eftene a tinut sa multumeasca conducerii scolii pentru sustinere, doamnei Bites Mariana , director adjunct “Neagoe Basarab” pentru ca le-a permis accesul in sala de sport in vederea pregatirii de iarna si , in mod special, patronului Aqua Parc ,Ion Ionita deoarece au avut acces fara plata pentru a face antrenamente pe terenul sintetic din incinta complexului.

vezi video

distribuie pe facebook

Comentarii

 1. Robert G. spune:

  Felicitari! Toata admiratia pentru acesti profesori de educatie fizica care isi dau interesul..

  * o minge pentru baieti iar fetele la povesti pe banca nu inseamna ora de „sport”!

  Stima dl Eftene, d.na Cristina, dl Sandu Botea..

 2. Razvan Manciu spune:

  Se pare ca avem tineri talentati la fotbal…Dar in Oltenita fotbalul a ajuns sa fie interzis!Mare pacat!

 3. gigi spune:

  multa stima si respect pt domnul profesor eftene,,vrem sa vedem inca o generatzie noua ..asa ca in 1994..se poate?

 4. filip Madalin spune:

  Dl Profesor eftene e un probesor bun de sport