Iesi din umbra si intra in comunitatea „olteniteanul” !

Pentru că încă nu am ajuns o televiziune gen OTV şi pentru că avem pretenţie de la noi, dar şi pentru că fiecare dintre dvs trebuie să-şi asume responsabilitatea celor spuse, fără ascunzişuri şi atacuri la persoană sau vocabular de mahala spus în spatele unor nume false, începând de astăzi toate comentariile vor intra cu o identitate. Cel care îşi va exprima opinia va trebui să fie un cetăţean de onoare care se va înregistra cu nume şi prenume real, alături de numărul de telefon.

Pentru a te Înregistra fa click aici!

Ai deja cont pe acest site? Click aici pentru a te loga!

Vezi toate persoanele intregistrate ( comunitatea online ) click aici !

nota: adresele de email precum si numerele de telefon ale utilizatorilor care se inregistreaza nu vor fi facute publice!Comentarii

 1. Cipleu Rodin Bogdan spune:

  Pentru ca aveti posibilitatea de a nu posta comentariile celor care isi exprima parerea pe acest site sub diferite nume ireale sau diminutive de tot felul de ce nu o faceti?Toata lumea are dreptul la parere libera dar ar trebui sa aiba si responsabilitatea acestei pareri.Ne-am obisnuit sa ne ascundem criticile sau aprecierile sub diferite identitati pentru a nu ne asuma nici o responsobilitate.Parerile fara identitate le putem include in domeniul barfei,care la romani a fost ridicata la rang de arta.Marea majoritate a celor care isi ascund identitatea de cele mai multe ori nu au habar de ce vorbesc si nu au nici cel mai mic argument pentru sustinerea celor afirmate.Este de ajuns de cele mai multe ori in cadrul comentariilor la o anumita stire sa intervina un „dummy” sau o mimmy” cu o parere de senzatie si toti ceilalti sa „fiarba” tot felul de pareri nastrusnice fara nici un argument sau responsabilitate.
  De care comunitate sa vorbim:de cea a barfitorilor de la coltul strazii care a descoperit internetul sau de o comunitate a unor oameni care se respecta,se cunosc si isi asuma responsabilitate,paternitatea sau maternitatea celor spuse(scrise)pe care le sustin cu argumente de bun simt.
  Ascunsi sub alte nume si denumiri suntem plini de curaj.Evidentiati personal ne randuim in lumea necuvantatoarelor.Si atunci ar trebui sa fie luati in seama utilizatorii verticali si personali ai site-ului sau toate elucubratiile postate?

 2. Mihai Ceauşu spune:

  Cum se face evaluarea cinstei unui utilizator? Credeti ca o sa-si lase careva numarul de telefon ca sa fie bombardat de „beepuri” ?
  ps: ar fi bun un ghid de inregistrare, logare, etc.

 3. Marius Dociu spune:

  @ MIhai

  Scrie rosu pe gri in post [ 🙂 ] ” nota: adresele de email precum si numerele de telefon ale utilizatorilor care se inregistreaza nu vor fi facute publice! ”
  se lucreaza la ghid … azi o o sa fie afisat

 4. Mihai Ceauşu spune:

  ok, ce era cu rosu am crezut ca e un alt si nu am citit.