Martisor din fiare vechi ? :)

În data de 01 martie a.c., în jurul orelor 16.00, efective de jandarmi din cadrul subunităţii Olteniţa, în timp ce se aflau în executarea atribuţiunilor de serviciu, pe raza municipiului Olteniţa, au depistat în incinta unei societăţi comerciale, un atelaj hipo în care se aflau 4 persoane de sex masculin şi 2 de sex feminin.
În urma verificărilor efectuate de jandarmi s-a stabilit că persoanele în cauză, în jurul orelor 14,00 s-au deplasat în incinta societăţii comerciale, de unde cu ajutorul unor unelte, au sustras şi încărcat cu ajutorul braţelor 630 kg. bucăţi material feros pe care le-a încărcat ulterior în atelajul hipo, cu scopul de a le transporta la un centru de colectare fier vechi pentru comercializare.
Celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art.209, alin 1, lit. a, Cod Penal, lucrarea penală urmând să fie înaintată spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Calarasi
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice


Comentarii

  1. Cristiana Ursu spune:

    hai k e buna asta…