Un copil bolnav din Mitreni primeşte un mic ajutor financiar prin campania Crucea Roşie

Campania de primăvară „Oameni mai buni într-o primăvară cu suflet”, şi de altfel prima campanie de Crucea Roşie -subfiliala Olteniţa din acest an.
Campania a avut ca scop strângerea fondurilor pentru ajutorarea unui copil din Mitreni cu probleme grave de sănătate. Elevii voluntari din Crucea Roşie au confecţionat mărţişoare, pe care apoi le-au vândut. Suma strânsă va da posibilitatea familiei cu probleme să-şi asigure strictul necesar pentru aproximativ o lună de zile. Banii vor fi înmânaţi familiei în prezenţa membrilor Biroului Executiv al Crucii Roşii. La această campanie au participat elevi şi profesori de la şcolile nr.6 şi nr. 1 Olteniţa, şcoala Mitreni şi şcoalaValea Roşie, de la Grupul Şcolar „Nicolae Bălcescu” şi de la Liceul Teoretic „Neagoe Basarab”. Voluntarii au spus că „nu a fost uşor, dar a fost frumos”. Voluntarii speră ca prin astfel de campanii să-i poată învăţa pe toţi să fie mai buni, să dorească şi să aibă puterea să realizeze lucruri bune şi frumoase şi să-i înveţe la rândul lor pe alţii ce înseamnă omenia.

foto: Liliana Niculiţă

Comentarii

 1. Marius Dociu spune:

  Tin sa le felicit pe fetele care s-au implicat in aceasta actiune laudabila! Sunt placut surprins cand vad ca exista persoane care au simt al voluntariatului si care lupta cu stoicism pentru a rezista atunci cand sunt lovite de refuzuri ce vin din partea oamenilor care le privesc sceptici, cu neincredere. Sper sa intreprindeti in continuare asemenea proiecte . Noi promitem sa va sprijinim mediatic.
  Stima si respect pentru domna Niculita! Nota 10 fetelor! 🙂

 2. Mihai Ceauşu spune:

  Stiti ca puteti dona 2% din impozitul pe venit (deci, nu platiti nimic in plus) catre Crucea Rosie, sau catre alte organizatii similare? Stiu, asta presupune existenta unui loc de munca si completarea unei fise suplimentare.
  Lasati teledonul sau pomana catre x ori y, exista persoane specializate in a ajuta si in a diferentia cazurile ce necesita ajutor de escroci.

 3. Stefan Balan spune:

  Felicitari fetelor ! Exista si oameni cu suflet 😀 !

 4. Catalina Panait spune:

  Se poate face public numele baietelului din Mitreni?