Fotbal: Liga 3 etapa 23 | Liga 4 etapa 21

Chirnogiul pierde la Constanta, Dunarea invinsa in minutul 90

Victoria Chirnogi a pierdut un meci important in weekendul trecut in fata unei echipe aflate in lupta directa pentru evitarea retrogradarii. Echipa a doua a Farului a invins echipa sponsorizata de Agro Chirnogi cu scorul de 3-0, ca la masa verde. Dunarea Calarasi a pierdut printre degete un punct in deplasarea de la Medgidia , fiind invinsa in minutele de prelungiri de echipa din localitate, CSM Meggidia.

Liga 4 | etapa 21

Târşolea: “Am să-i fac plângere penală lui Iacomi”

Scandalurile se ţin lanţ în “Liga Tractoriştilor”. În etapa a 21-a, desfăşurată sâmbătă, 10 aprilie, la meciul dintre Victoria Lehliu şi Phoenix Ulmu, scor 2-1, primarul orasului Lehiul Gara, Iulian Iacomi, a avut o altercatie cu finantatorul oaspetilor, Vasile Tarsolea.

Tarsolea catre Iacomi: “Partidul te sprijina pana la DNA!”

Iacomi a facut pe cocosul la el in gospodarie, dar nici Tarsolea n-a fost usa de biserica. Cei doi s-au contrat serios, fapt ce l-a scos din sarite pe primarul din Lehliu Gara. Vasile Tarsolea povesteste: “Înainte să mă aşez pe banca de rezerve, primarul Iacomi a venit la mine şi mi-a spus să mă duc în tribună. Eu i-am spus că am voie să stau pe banca de rezerve, conform regulamentului. El mi-a zis că: . L-am întrebat dacă aşa se învaţă la partid şi el mi-a spus că partidul îl sprijină. Atunci i-am spus şi eu că partidul îl sprijină doar până la DNA. Atunci a venit spre mine şi a încercat să mă lovească, în prima fază cu genunchiul în testicule şi apoi mi-a dat un picior în spate. Toată lumea care era la meci a văzut ce s-a întâmplat. Tot meciul a continuat cu ameninţări şi jigniri. Abia când am solicitat intervenţia jandarmilor s-au mai liniştit apele că probabil la ieşire sigur se lăsa cu bătaie. Au intrat pe teren să bată arbitru… Cam asta a fost toată povestea. Am să-i fac plângere penală primarului”.

Iacomi: “Ne-am impins cu burtile”

Primarul din Lehliu Gara se apara si spune ca toate informatiile provenind de la acest joc sunt doar fabulatii. “Ne-am înjurat. Ne-am împins puţin cu burţile. Sunt poveşti că l-am alergat, sunt simple fabulaţii. Eu nu l-am alergat pe Târşolea. Au fost acolo cei de la poliţie, de la jandarmerie. Au fost martori. Nu i-am făcut absolut nimic, ba din contră i-am asigurat protecţia să plece, pentru că spectatorii au vrut să sară pe ei. Ne-am adresat vorbe mai grele, dar nimic altceva. Ne-am împins precum cocoşii. Din câte ştiu eu nu s-a deplâns plângere la poliţie”, a afirmat primaru Iulian Iacomi.

Vasile Tarsolea

Târşolea: “Am aplanat practic ceea ce primarul Iacomi pusese la cale”

Oficialul echipei de fotbal Phoenix Ulmu, Vasile Târşolea, a trimis un comunicat pe adresa site-ului www.sportcalarasean.ro în care spune că a fost agresat fizic şi verbal de primarul din Lehliu-Gară, Iulian Iacomi. “Adevarul este numai unul: eu n-am injurat pe nimeni si nici n-am impins pe nimeni. De altfel nici nu era intelept in conditiile in care oamenii primarului Iacomi stateau cu cutitele la vedere. Sunt un om responsabil si am avut puterea sa nu raspund la nici o provocare, preferand sa fiu agresat fizic si verbal decat sa generez cine stie ce violente incontrolabile . Am fost foarte calm si am luat masurile ce se impuneau: in primul rand sa nu fie reactii din partea noastra de nici un fel… si in al doilea rand am sunat la 112 pentru a interveni. Am aplanat practic ceea ce primarul Iacomi pusese la cale. Felicit fortele de ordine pentru tactul si profesionalismul de care au dat dovada. Sper ca cei din Lehliu sa fi invatat ceva din aceasta experienta trista si sa nu uite ca lovirea unei persoane, precum si marturia mincinoasa sunt infractiuni si sunt pedepsite aspru de lege”, este comunicatul trimis de Vasile Târşolea.

Dan Costin, bătut la Pietroiu de oaspeţi

Într-un alt meci din Liga “patronată” de Bratu Caţaros, arbitrul de centru Dan Costin, a fost lovit cu pumnii şi picioarele. Acest lucru s-a întâmplat la jocul Avântul Pietroiu – Victoria Dragoş Vodă, meci disputat sâmbătă 10 aprilie în Liga a IV-a. Nemulţumiţi de prestaţia lui Dan Costin, oaspeţii au sărit la gâtul arbitrului şi au vrut să-şi facă singuri dreptate. Regulamentele şi legile impuse de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Călăraşi au scăpat de sub control. În campionatul judeţean nu există o etapă în care fotbalul să nu fie “faultat”.

Dan Costin

sursa: sportcalarasean

Seria Vest
Fortuna Tămădău – Unirea Spanţov 4-0
Avântul Luica – Progresul Fundulea 0-3
Rapid Ulmeni – A.S.Mânăstirea 1-1
CS Curcani – Petrolul Ileana 2-0
Steaua Radovanu – Viitorul Şoldanu 4-1
Viitorul Gălbinaşi – Dinamo Săruleşti 3-2
CS Budeşti – a stat.

Clasament:
1.Progresul Fundulea – 44 Pct.
2.Steaua Radovanu – 43
3.Viitorul Gălbinaşi -42
4.AS Mânăstirea – 36
5.Dinamo Săruleşti -34
6.Petrolul Ileana – 30
7.Rapid Ulmeni – 28
8.Fortuna Tămădău – 27
9.Avântul Luica – 25
10.C.S. Curcani – 24
11.Gloria Fundeni – 22
12.Unirea Spanţov -20
13.C.S. Budeşti – 13
14.Viitorul Şoldanu – 10

Etapa XXII-a, 17 aprilie, ora 17:00
Viitorul Şoldanu – CS Curcani
Petrolul Ileana -Rapid Ulmeni
AS Mânăstirea – Avântul Luica
CS Budeşti – Fortuna Tămădău
Unirea Spanţov – FP Galbinaşi
Dinamo Săruleşti – Steaua Radovanu
Progresul Fundulea – va sta.

Seria Est
Dunărea Grădiştea – Dunărea Ciocăneşti 0-1
Avântul Pietroiu – Victoria Dragoş Vodă 1-0
Victoria Lehliu – Phoenix Ulmu 2-1
Spicul Roseţi – Zarea Cuza Vodă 2-0
Venus Independenţa – Conpet 5-1
Avântul Dor Mărunt – Agricola Borcea 0-3
Unirea Dragalina – a stat.

Clasament
1.Phoenix Ulmu – 53 Pct.
2.Spicul Roseti ** – 40
3.Venus Independenţa * – 37
4.Dunarea Ciocaneşti *- 37
5.Victoria Lehliu* – 34
6.Agricola Borcea – 24
7.Victoria Dragoş Vodă – 22
8.Unirea Dragalina – 20
9.Zarea Cuza Vodă * -18
10.Dunărea Grădiştea * -18
11.Dor Mărunt * – 18
12.Avântul Pietroiu * – 13
13.Conpet * – 9
* un joc mai puţin.
** doua jocuri mai puţin.

Etapa XXII-a, 17 aprilie, ora 17:00
Conpet – Spicul Roseţi
Zarea Cuza Vodă – Victoria Lehliu
Phoenix Ulmu – Avântul Pietroiu
Victoria Dragoş Vodă – Dunărea Grădiştea
Dunarea Ciocăneşti – Unirea Dragalina
Agricola Borcea – Venus Independenţa
Avântul Dor Mărunt -va sta.

Roseti – Cuza Voda | foto: Catalin Nitu

distribuie pe facebook


Comentarii

 1. Mariano M spune:

  NU-I NIMIC…ASTAZI PIERZI, MAINE CASTIGI…TOTUL ESTE SA MERGI MAI DEPARTE…SUCCES ECHIPELOR DIN JUDETUL CALARASI…O ECHIPA DE FOTBAL CARE SA REPREZINTE MUNICIPIUL OLTENITA…PE CAND ?

 2. Andrei Chirita spune:

  Chirnogi 3-0 Merei

 3. Dan Enegaru spune:

  CSM Medgidia – Victoria Chirnogi 5-3
  Ferenţi (15), Hampu (31), Pena (65, 75), Funda (82) / Ungureanu (22), Fl. Anghel (59), Fl. Dumitru (85)
  Cine mai intelege fotbalul, etapa trecuta a-ti dominat o echipa mult mai bine clasata, nu au reusit sa isi creeze 2-3 ocazii, iar acum luati 5 goluri de la o echipa mult mai slaba. Numai cu echipele contracandidate luati bataie, cand meciul valoreaza 6 puncte. Dupa acest meci e departe salvarea.