Neacsu Ion – In Memoriam

Neacşu Ion s-a născut la 19 iunie 1930 în localitatea Căscioarele. Noi, cei care am lucrat cu el, regretăm pierderea lui. Tată şi bunic deosebit, prieten de nădejde, şef de neegalat, coleg bun, un sfătuitor înţelept şi un om de mare caracter, cu putere de muncă până în ultima clipă, el ne-a dat exemplu tuturor de rezistenţă. A păstrat relaţii bune de colaborare în toate domeniile de activitate şi a fost o pildă de urmat pentru mulţi oameni de afaceri din Olteniţa.

Activitatea sa din timpul vieţii a fost următoarea: s-a aflat la conducerea societăţii AGROSUD DUNAREA din 1991, apoi din anul 1994 a fost administrator al societăţii AGROSUD, revizor contabil timp de 4 ani, inspector comercial – 6 ani, contabil – 16 ani, şef compartiment de administraţie la T.C.I.F. Bucureşti – 5 ani

Ion Neacşu a înfiinţat firma Agrosud în anul 1991 împreună cu asociatul său Mihai Victor, s-a ocupat de agricultură, comerţ, de abatorizare porcine. A modernizat şi extins abatorul situat în 22 decembrie nr 1 E (lângă fosta filatură) la standarde europene, prin forţe proprii şi cu ajutorul unui proiect Sapard. Intenţiona să înfiinţeze 4 îngrăşătorii de porcine cu o capacitate de 4000 capete x 3 serii/an, iar din cultura cerealelor să construiască un FNC.

Regretăm nespus pierderea inestimabilă a celui care a fost NEACŞU ION.
Colectivul Agrosud Olteniţa

Neacsu Ion
19.06.1930 – 11.04.2010

distribuie pe facebook