Chirnogiul a batut cu 2-0 pe Dunarea Calarasi

În derby-ul zonal al ligii a 3, seria II, Victoria Chirnogi s-a impus in fata echipei fanion a judetului Calarasi, Dunarea, cu scorul de 2-0. Echipa antrenata de Valeriu Petrescu a inceput mai bine meciul si a trecut in debutul meciului de trei ori pe langa deschiderea scorului. Cu goalkeeper-ul  Victoriei in zi de gratie, Dunarea nu a reusit s-o bage-n ate, desi au avut, pana spre finalul primei reprize, cinci ocazii singur cu portarul. Cum in fotbal ocaziile se razbuna, chirnogenii au marcat primii in minutul 43 prin Ungureanu din lovitura de la 11 metri, faza la care unul dintre fundasii Dunarii au fost eliminati pentru fault in suprafata de pedeapsa.

In inferioritate numerica si timorati dupa cele intamplate in prima repriza, calarasenii au inceput mai bine partea secunda, trecand in doua situatii pe langa egalare. Ploaia marunta care a inceput odata cu startul reprizei a doua, nu a facut decat sa aplifice numarul situatiilor spectaculoase la cele doua porti. In minutul 77 Moga inscrie pentru 2-0 si aduce trei puncte mari pentru Chirnogi, vitale in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Etapa viitoare, Victoria Chirnogi se deplasaza la Berca pentru infruntarea cu Petrolul. Acest meci se va juca marţi 11 mai în a II-a intermediară din retur. Tot atunci,Dunarea va primi vizita echipei lui Hagi, Viitorul Cănstanţa, liderul seriei a II-a.

distribuie pe facebook


Comentarii

  1. Razvan Pirnac spune:

    mai au doar un punct 🙂

  2. Marius Dociu spune:

    Dunarea Calarasi mi s-a parut cea mai buna echipa care a venit la Chirnogi (dupa Berceni)..cel putin in prima repriza au aratat ca stiu fotbal

  3. George Costache spune:

    blat in opinia mea