CookieFest si 9C Hogwarts

Miercuri, 5 mai, a fost pentru noi, elevii clasei a 9-a C Hogwarts, o zi mai speciala. Asteptam cu nerabdare momentele cand facem ceva deosebit, ca atunci cand am colindat sa ajutam copiii din spital, cei din familii defavorizate si batranii nevoiasi sau atunci cand am avut neuiata intalnire cu Mos Nicolae sau cand vine momentul excursiilor lunare. Am invatat sa patinam, am trait impreuna experienta 3D si 6D, am jucat jocuri de cunoastere a colegilor si autocunoastere in Herastrau, ne-am bucurat impreuna in Oraselul Copiilor.

Miercuri am vrut sa demonstram ca suntem buni si la…prajitureala. Am pus tara la cale timp de o saptamana si am organizat Cookie Fest sau Festivalul Prajiturilor. Ne-am gandit sa promovam dulciurile fara E-uri si conservanti deoarece suntem copii si dulciurile ne atrag oricum. Planul nostru a mers de minune, prajiturile noastre avand un real succes printre elevii si profesorii de la Grupul Scolar “Nicolae Balcescu”.

Poate va intrebati care a fost scopul actiunii. Ei, bine, am decis inca de la inceputul anului scolar, sa ne autogospodarim. Nu avem toti o situatie materiala grozava si ne este greu sa cerem bani parintilor pentru tot ceea ce dorim. Avem nevoie de o clasa frumoasa, de aceea am reusit, pana acum, sa cumparam jaluzele verticale si dulapuri. Chiar nu vrem sa ne limitam aici; prin munca noastra, dorim sa avem cea mai frumoasa clasa si sa fim un exemplu pentru colegii nostri de la celelalte clase, pe care ii iubim si carora le multumim ca ne-au apreciat produsele.

Voicu Adina | prof. lb engleza – Liceul „Nicolae Balcescu”

distribuie pe facebook


Comentarii

 1. Cristiana Ursu spune:

  yamy….Jovanny salivez…
  bravo

 2. Georgiana Chirica spune:

  A fost super……ce a mai buna idee…si s-au si vandut… „12”….:))):))…..si o sa mai facem!!!!

 3. Madalina Popescu spune:

  prajiturele, prajiturele:X…sunt fericita ca am determinat multe persoane sa manance sanatos macar pentru o zi si ca am inlocuit produsele de la chiosc cu produse proaspete, facute acasa…
  sunt sigura ca o sa mai repetam aceasta activitate,hmmmm…deja simt dulceata prajiturilor.

 4. Nicoleta Carausu spune:

  Bravo fetelor , chiar daca nu cred ca voi a-ti facut asa minunatie de prajiturele ( sau poate da !!), initiativa voastra este mai mult decat laudabila .BRAVOOOO!

 5. Foarte tare ideea..si de altfel, foarte constructiva! Bv!