Miscare politieneasca la Aqua Parc

Pe terenul de sport din incinta bazei sportive şi de agrement a municipiului Olteniţa, s-a desfăşurat o interesanta competitie sportiva. Veniţi la relaxare, lucrători din cadrul poliţiei Olteniţa şi Călăraşi, prefecturii judeţului şi primăriei olteniţene au susţinut câteva meciuri de fotbal. Marian Dumitru, preşedintele IPA Călăraşi, prezintă participanţii la acest turneu şi declară pentru Olteniţeanul că funcţionarii publici din cadrul instituţiilor amintite mai sus au căutat astfel să alunge stresul cu o zi dedicată lor ca lucrători în slujba cetăţenilor şi să găsească modalitatea să scape de stress.

vezi video cu interviu

În perioada 22-24 aprilie 2010 s-a organizat la Călăraşi competiţia intitulată Cupa “Dunărea” la fotbal pe teren sintetic. La competiţie au fost invitate 10 echipe, inclusiv echipe din Călăraşi formate din poliţişti din ţară şi poliţişti din Republica Moldova. Marian Dumitru mai declară că aceste acţiuni au rolul de socializare şi nu există un premiu de câştigare a turneului. “Noi, ca organizaţie judeţeană, în anul 2009 am avut o echipă de fotbal care a plecat în Croaţia, iar anul acesta la sfârşitul lunii mai avem o echipă de fotbal care va pleca în Italia” susţine Dumitru.

Câştigătorii meciurilor au primit felicitări şi…atât. Aceştia au găsit din meci un bun prilej să schimbe impresii, amintiri şi să găsească modalităţi de comunicare şi de lucru în activitatea profesională pentru reuşite în carieră, dar să se şi ajute, să se sprijine reciproc.

Jucătorilor le-a făcut o plăcere deosebită să fie pe terenul de sport şi toţi au declarat pentru Olteniţeanul că vor juca de fiecare dată când se vor organiza astfel de competiţii.

Comentarii

 1. Catalin Vanosu spune:

  cine a castigat?

 2. Cristiana Ursu spune:

  Se pastreaza si in forma,cu ocazia relaxarii. 🙂

 3. Mihai Ceauşu spune:

  Cand am citit prima oara titlul mi-am zis ca a s-au simtit politistii si i-au pus pe cei din parc sa dea muzica mai incet, ca sa mai doarma lumea. Cand colo au dat o miuta…

 4. Catalin Mihai Marin spune:

  „Sa mananca toata lumea „