O noua terasa in Oltenita | Bine pozitionata si de bun gust !

Acum s-a deschis o nouă terasă în Olteniţa, de data aceasta într-o înfăţişare diferită. Nu seamănă absolut deloc cu ce era înainte. Păcat că nu avem poze before & after, dar aşa arată acum!

Terasa vis a vis de Oficiul Poştal Olteniţa înseamnă mai mult decât foc, pahare, băuturi, mese şi scaune. Ea înseamnă: mult lemn, un spaţiu foarte bine delimitat şi aerisit, un meniu diversificat, servire ireproşabilă şi timpi de aşteptare foarte mici.

Noua terasă nu poate fi trecută cu vederea. Respiraţi atmosfera din mijlocul naturii şi mirosul teilor savurând clipe relaxante pe terasa din Argeşului, vis a vis de oficiul poştal.

Sunteţi aşteptaţi la noua terasă din str. Argeşului, pentru a gusta din meniul oferit variat, ori pur şi simplu să serviţi cafeaua într-o companie plăcută. Terasa a fost special creată pentru voi, cei care-i veţi călca pragul.

Pentru noi a fost o experienţă foarte plăcută, atât de plăcută încât vă recomandăm această terasă cu mare plăcere şi încredere că veţi aprecia calitatea.

Vă dorim clipe frumoase la noua terasă!