Alin Oprea si trupa Talisman la Oltenita, concert in aer liber in scop umanitar

Alin Oprea de la „Talisman” va concerta sâmbătă, 12 iunie, de la ora 20,00, la Olteniţa. Alin şi soţia lui, Larisa, au gândit un proiect de caritate pentru copiii bolnavi, ce au nevoie de bani pentru tratament în străinătate. Proiectul constă în susţinerea unor spectacole ale trupei „Talisman”. În cazul concertului de la Olteniţa, o parte din fondurile strânse va reveni Iulianei Sandu. Ajutorul financiar oferit de Alin şi Larisa va însemna o parte din reuşita unei operaţii sau a unui tratament. Turneul susţinut de Talisman se va desfăşura în minim 15 oraşe din ţară, iar concertele se vor realiza cu sprijinul primăriilor şi sponsorilor. Trupa îşi doreşte ca în fiecare oraş lansarea noului album „Talisman” să fie însoţită 100% de un concert „live” cu scenă, sunet, lumini, ecrane de proiecţie, artificii. Banii din albumele ce vor fi vândute la Olteniţa şi sponsorizările diverselor firme vor constitui o parte din fondurile de care fiecare copil bolnav are nevoie.

Iuliana Sandu suferă de o afecţiune gravă –Charcot-Marie Tohn, tetrapareză spastică cu aspect lipoton ce necesită implant cu celule stem în străinătate. Pentru acordarea ajutorului de urgenţă s-a făcut o anchetă socială la domiciliul Iulianei. Aceasta este programată pentru operaţie în China pentru data de 17 august 2010, preţul operaţiei ridicându-se la aproximativ 36.000 USD. Pentru intervenţia chirurgicală, Iuliana a obţinut acordul Clinicii „Bethune International Peace Hospital” din Shijiazhuang China.

Iuliana Sandu a mai beneficiat de o acţiune de strângere de fonduri organizată de echipa Olteniţeanul pe etape, la una dintre aceste etape implicându-se şi o echipă a canalului de televiziune Kanal D Bucureşti.

Vezi cazul Iulianei : citeste!

1. http://www.olteniteanul.ro/2009/01/ajutati-o-pe-iuliana-spuneti-nu-nepasarii/

2. http://www.olteniteanul.ro/2009/01/campania-are-ecou/

3. http://www.olteniteanul.ro/2009/02/s-au-deschis-cutiile/

Comentarii

  1. ahile2ro spune:

    buna initiativa, o sa cumpar si eu un CD…