Aniversare de 2 ani. Mergem pe…picioarele noastre deja

Despre ce este vorba în acest articol? Să zicem că urmează ziua cuiva care vă este drag sau de care nu vă este drag, dar din interes ori aparenţe trebuie să-l felicitaţi. Veţi dori sa îl felicitaţi sau doar să îi strângeţi călduros mâna cu un pupic pe obraz.
Cum începeţi? Ar fi bine să îi aflaţi gusturile aniversatului. Aşadar, un prim pas ar fi documentarea amănunţită despre gusturi..

Cum continuaţi? Al doilea pas ar fi să urmaţi strict indiciile. Dar nu neapărat. Puteţi face chiar opusul: oferiţi-i ceva neaşteptat! O critică de exmplu, după care îi puteţi spune şi mulţi ani dacă îl mai vreţi în preajma voastră sau nu.

OK, dar ce îi dăruiţi? Un prim sfat ar fi să oferiţi o emoţie, nu un lucru obişnuit. Cum provocaţi o emoţie? Eh, aici se pun în joc talentul fiecăruia şi gândurile de moment îmbinate cu inspiraţia.

E ziua noastră, a celor care v-am oferit informaţia, a celor care v-am răpit din timp să vă satisfacem curiozitatea cu diversele articole, a celor ce există pentru voi şi cu care interacţionăm fie că vă face plăcere, fie că nu. Doar pe lângă informaţie şi pasiunea pentru jurnalism, ne câştigăm şi existenţa.

Olteniteanul împlineşte 2 ani de când s-a născut.

Hip hip hurray şi gata sărbătoarea. Preferăm cuvinte frumoase, dar nu ne supără şi înjurăturile dacă ştim că le merităm.

Nu ştim cât vom mai exista pentru voi în criza asta mai mult umană decât financiară, mai mult de civilizaţie decât economică, mai mult relaţională decât bănească.

Oricum, noi echipa vă spunem că fără voi nu am fi.

Toate cele bune şi să ne citiţi în continuare şi vizionaţi cu răbdare sau nervi, înţelegere sau lipsă de înţelegere, plăcere sau regrete, veselie sau supărare, recunoştinţă sau invidie. Dar să ne citiţi!!!!

click aici pentru articolul aniversar de anul trecut

Comentarii

 1. Cristiana Ursu spune:

  Un „La multi ani ! ” din suflet 😀 si sper sa mai existe siteul inca mult timp de acum in colo .Este „ceva”ce trebuie pur si simplu SA FIE ( suna ciudat dar tu ai spus : ” gandurile de moment ” ) .

 2. Giulia Rachel spune:

  La multi ani!va urez sa va mearga din ce in ce mai bine si va multumim ca ne informati despre tot ceea ce se intampla in micul nostru oras.
  Felicitari celor care au avut aceasta initiativa si continua sa lucreze cu multa pasiune ,dupa cum se vede!noi suntem alaturi de voi si va sprijinim cum reusim.

 3. Andrei Chirita spune:

  La multi ani!!!

 4. IATAN MARIAN spune:

  Ce de timp a trecut, nici acum nu imi vine sa cred!!
  Imi aduc aminte acum 2 ani eram pe undeva la o terasa cu Giovany, savuram o bere, iar el imi zicea ca vrea sa faca un blog si sa se numeasca OLTENITEANUL.Bravo, la multi ani, happy birthday, toate cele bune,iar Cine? Ce? Unde? Cand? Cum? si De ce? sa aiba raspuns in continuare!

 5. John spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)