PHOENIX ULMU ESTE CAMPIOANĂ!!!

Cristea mută și câștigă. Cam așa s-ar spune pe scurt povestea finalei Campionatului Județean de Fotbal Călărași de anul acesta. Roseți – Ulmu a fost un meci care a stârnit interesul microbiștilor călărășeni. Ce e îmbucurător la acest joc? Faptul că ambele formații au avut în componență jucători din județ, pregătiți de doi antrenori foarte tineri, pe care Dunărea Călărași ar trebui să-i bage mai mult în seamă. Nu spunem că Adrian Cristea sau Marius Păun ar trebui aduși la “echipa fanion”, dar nu ar strica dacă cei din conducerea clubului i-ar folosi ca spioni la meciurile pe care le dispută adversarele echipei pregătite acum de Valeriu Petrescu.
Inspiraţia lui Cristea
A câștigat echipa mai bună, dar asta nu înseamnă că Ulmu este o superechipă. La barajul cu formația campioană a județului Giurgiu, Nova Force, vor avea multe probleme. Să socotim totuși că sâmbătă cele două formații se cunoșteau foarte bine. Presiunea nu intră în discuție, pentru că fără ea nu se poate face performanță. În plus, la barajul pentru promovare, programat la 15 iunie, în București, emoțiile vor fi mult mai mari. Eroul partidei ar fi putut fi Teodor Scăețeanu. Picioarele n-au vrut să-l urce pe statuie, astfel că antrenorul Adrian Cristea este cel care merită aplaudat pentru această partidă. Pentru ultima jumătate de oră, l-a aruncat în luptă pe M. Savu, acesta reușind în minutul 74 să înscrie golul care a trimis formația lui Vasile Tîrșolea la baraj.
Jos pălăria pentru Roseţi
Să nu uităm de Spicul Roseți, care este, până la urmă, a doua echipă a orașului de pe malul Borcei, din moment ce își dispută meciurile de acasă în curtea Stadionului Municipal. Toată cinstea pentru Marius Păun, care își demonstrează și sezonul acesta calitățile de tehnician. Să ținem cont că a jucat finala cu o echipă ai cărei oameni din conducere nu au visat niciodată la asemenea performanțe. La ce fotbal avem la Călărași, o finală județeană este o realizare.

Ciocăneşti, noua campioană la juniori
Echipa de juniori a formaţiei Dunărea Ciocăneşti s-a impus cu scorul de 2 – 1 în finala mică de pe stadionul Municipal. Formaţia din Ciocăneşti s-a impus în dauna celor de la Unirea Spanţov. Meciul dintre cele două echipe s-a disputat înaintea marei finale dintre Roseţi şi Ulmu.

Marcatorii:
0 – 1 – Valentin Andrei – min. 2 cu un şut de la marginea careului de 16 metri.
1 – 1 – Ioniţă cu o lovitură de cap din 5 metri.
1 – 2 – M. Savu printr-un şut de la marginea careului mic.
Echipele:
Spicul Roseți: Eftimie – Cenoiu, Munteanu, V. Anghel, Ioniță – Tărăbășanu, M. Păun (min. 80 Coman), Crăciun, M. Anghel (min.86 Gheorghe) – Paraschiv (min. 82 Florea min.86 Crăciun), Avram.
Antrenor: Marius Păun.
Phoenix Ulmu : Constantin – Cotea, R. Vlad, Teodorescu, A. Savu (min.46 D. Munteanu) – M. Radu, Porumbel, Catană (min. 90+2 Bold), Scăețeanu (min. 90+1 Stan) – Nicolae (min.61 M. Savu), A. Vlad.
Antrenor: Adrian Cristea.
Arbitri: Dan Costin – Dragoș Bobeică, Ionel Rădulescu.
Arbitru de rezervă: Gabriel Bondoc.
Observator de joc: Iulian Bobeică.
Observator de arbitri: Bratu Cațaros.
sursa foto & text : sportcalarasean

Comentarii

  1. Florin Constantin Ghetu spune:

    Bravo PHOENIX ma bucur sunteti buni

  2. […] Sursa articol: PHOENIX ULMU ESTE CAMPIOANĂ!!! […]