ULMU A PROMOVAT ÎN LIGA a-III-a!!!

Sampanie pe Mostistea

Phoenix Ulmu,campioana judetului Calarasi,a castigat fara probleme meciul de baraj cu Nova Force Giurgiu,scor 2-1,si va juca din sezonul viitor in Liga a 3-a.

Performantele de la Ulmu nu se leaga doar de banii si sufletul lui Vasile Tarsolea. Phoenix este de fapt echipa Oltenitei,oras vaduvit de fotbal in clipa de fata. Adrian Cristea si cei mai reprezentativi jucatori sunt concitadini cu Iliescu si au demonstrat marti ca numai dezinteresul autoritatilor locale a dus la o crima impotriva fotbalului oltenitean.

Gabi Cotea a fost cel mai bun jucator al meciului

Marius Radu,Gabriel Cotea si Teodor Scaeteanu sunt vedetele lui Phoenix. Ei sunt motorul,in vreme ce Alin Savu are rolul unui ambreiaj,folosit mereu cand se schimba viteza de joc. Savu pare un Lacatus mutat pe stanga. Comparatia este fortata,dar merita folosita intr-un asemenea moment.

Cert este ca Ulmu s-a distrat la baraj. A facut spectacol cu un adversar care a intrat cu nasul pe sus in teren,dar care a terminat benzina inca de la incalzire. Phoenix s-a distrat si cu sanatatea sutelor de calaraseni care au vazut meciul. Ratarile din situatie de unu la unu cu portarul advers au crescut pulsul tribunei si au trimis pacienti calzi la cardiologie.

Vali Andrei, unul dintre pionii principali ai echipei Phoenix Ulmu

Echipa lui Adrian Cristea putea castiga la un scor de maidan. Dar ratarile fac parte din fotbal la fel cum emotiile sunt parte din viata. O diferenta mare pe tabela de marcaj ar fi redus din dulceata acestei promovari istorice

sursa foto si text: sportcalarasean.ro

Comentarii

 1. Brylyantul spune:

  felicitari baieti,app domnul primar sa va fie rusine ca nu avem si noi o echipa de fotbal in OLTENITA

 2. Sorin Budeanu spune:

  Bravo ! 😉

 3. Stoica Laurentiu spune:

  Tineti-o tot asa :X Poate ne vedem in liga 2-a la anu :))
  Forta ulmuuu , bafta in liga 3-a deocamdata 🙂 :X :*