Ulmu si Rosesti joaca sambata pentru un loc la barajul pentru liga a treia

Finala județeană dintre Phoenix Ulmu si Spicul Roseti se va disputa pe 5 iunie  de la ora 17:30 pe stadionul Municipal din Calarasi. . Echipa care va câștiga în finală va reprezenta Calarasiul la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

Conform tragerii la sorti efectuate la sediul FRF, campioana judetului Calarasi va da piept in meciul de baraj pentru promovarea in esalonul al 3lea al fotbalului romanesc, cu reprezentanta Giurgiului, cel mai probabil „Nova Force”. Partida se va disputa la Bucuresti.

Jocurile de baraj sunt programate pentru data de 15 iunie, ora 17:30. Cele 21 de meciuri vizează împerecherile făcute de FRF, iar în dreapta este trecută asociaţia judeteană organizatoare a meciului de baraj.

1. Botoşani – Bistriţa / Suceava
2. Iaşi – Suceava / Neamţ
3. Vaslui – Brăila / Vrancea
4. Galaţi – Constanţa / Tulcea
5. Ialomiţa – Tulcea / Constanţa
6. Vrancea – Buzău / Brăila
7. Giurgiu – Călăraşi / Bucureşti
8. Ilfov – Bucureşti / Dâmboviţa
9. Prahova – Dâmboviţa / Ilfov
10. Braşov – Covasna / Buzău
11. Harghita – Neamţ / Bacău
12. Bacău – Mureş / Harghita
13. Argeş – Vâlcea / Olt
14. Gorj – Olt / Vâlcea
15. Dolj – Teleorman / Argeş
16. Timiş – Mehedinţi / Caraş-Severin
17. Arad – Caraş-Severin / Timiş
18. Alba – Sibiu / Hunedoara
19. Hunedoara – Cluj / Alba
20. Bihor – Sălaj / Cluj
21. Satu Mare – Maramureş / Sălaj

Toate jocurile se vor disputa marţi, 15 iunie, de la ora 17.30 într-o singură manşă eliminatorie.

Dan Costin arbitrează finala judeţeană

Arbitrul divizionar C va oficia partida dintre Ulmu şi Roseţi.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Călăraşi s-a lăudat înaintea „marelui” meci că va aduce un arbitru străin la partida care va decide campioana Ligii a IV-a. Sâmbătă, 5 iunie, de la ora 17:30, la Călăraşi pe stadionul echipei Dunărea va avea loc finala campionatului judeţean dintre Phoenix Ulmu şi Spicul Roseţi. Pentru acest meci, boss-ul de la AJF, Bratu Caţaros, a pregătit o brigadă de un nivel superior. Practic, cam tot ce are mai bun arbitrajul călărăşean la această oră. La centru a fost desemnat Dan Costin, acesta urmând a fi ajutat la cele două tuşe de Dragoş Bobeică şi Ionel Rădulescu. De pe margine va privi meciul cel de-al IV-lea arbitru de rezervă, Cristian Brânduşă.

Tîrşolea: “Am cerut arbitru străin, aşa cum a spus AJF-ul”

Patronul celor de la Phoenix Ulmu, echipă care va întâlni Spicul la finala judeţeană, s-a arătat încă o dată dezamăgit de “oferta” lui Caţaros.

Boss-ul AJF a menţionat înaintea meciurilor din play-off că va aduce un arbitru de Liga I la finala judeţeană, aşa cum a procedat în urmă cu doi ani, atunci când meciul Venus-Grădiştea a fost oficiat la centru de Aurelian Bogaciu. Dintr-o dată, forul fotbalistic judeţean s-a sucit. Nu avem nimic cu Dan Costin. Este un arbitru de perspectivă, însă poate crea anumite suspiciuni legate de acest joc. “Am cerut arbitru străin, AJF-ul a fost de acord în prima fază, însă nu ştiu de ce acum s-au sucit? Se încearcă anumite tertipuri comuniste legate de echipa noastră. Unii vorbesc de faptul că nu am vrea să promovăm, alţii se interesează de unii jucători… Să stea liniştiţi că Phoenix va promova prin valoarea echipei la Liga a III-a, iar lotul formaţiei va rămâne acelaşi. Suntem ca o familie la Ulmu”, a afirmat Vasile Tîrşolea, patronul celor de la Phoenix. Nici în privinţa terenului pe care se va juca finala, AJF-ul nu a anunţat nimic oficial. E posibil să vedem un meci de finală judeţeană în bălării, aşa cum s-a jucat semifinala dintre Spicul şi Fundulea, partidă disputată pe terenul secund.

sursa: sportcalarasean

Comentarii

  1. flop3009 spune:

    Domnule Tirsolea,va inteleg suspiciunile privind arbitrajul dar veti vedea ca DAN FLORIN COSTIN n-are ce cauta la divizia a 3-a!valoarea sa este mult mai MARE!!!AJF v-a dat cea mai buna brigada de arbitrii!!!