VIDEO – Scafandrii l-au scos din Dunare pe baiatul inecat pe 20 mai

În data de 23.05.2010, ora 10.10, un echipaj specializat din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa şi un echipaj de 3 scafandri din cadrul Detaşamentului Special de Salvatori „Dealul Spirii” Bucureşti au fost solicitaţi să intervină pe raza localităţii, la km fluvial 422, pe fluviul Dunărea, pentru căutarea şi extragerea unei persoane înecate în bazinul staţiei de pompare ce aparţine A.N.I.F. Olteniţa. Bărbatul, Florin M. în vârsta de 26 de ani, cu domiciliul în municipiul Olteniţa a fost găsit după îndelungi căutări, aproximativ în acelaşi loc în care s-a şi înecat în data de 20.05.2010, în jurul orelor 17.30. Pompierii profesionişti au intervenit în acest caz cu un A.C.I. şi o barcă pneumatică. Căutările s-au efectuat în intervalul 10.10 – 16.59.

Conform unor apropiati ai tanarului decedat, acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul cand a luat neinspirata decizie de a se racori in apele fluviului. „A sarit de doua ori in apa…a doua oara n-a mai iesit” ne-a declarat sursa ce ne-a furnizat imaginile si care a dorit sa ramana in anonimat.

Comentarii

 1. FlOrYn3l spune:

  Asta se intimpla cind te duci la Dunare si te bagi la apa adinca .
  DUMNEZEU SAL IERTE

 2. urat din partea voastra ca ati difuzat acest material.trebuia sa va ganditi la familia lui!urat si din partea celui v-a dat aceste imagini!

 3. tika spune:

  Dumnezeu Sa Te Ierte! Aqm esti, aqm nu mai esti! 10 secunde au fost de ajuns :((

 4. Corina Georgiana spune:

  DUMNEZEU SA-L IERTE!!!!