A căzut din tren după ce a tras semnalul de alarmă

În noaptea de 02/03 august a.c., în jurul orei 00,15, Postul de poliţie Transporturi Feroviare Olteniţa a fost sesizat prin SUAU 112 cu privire la faptul că din trenul personal care circula pe relaţia Titan Sud – Olteniţa, în zona punctului de oprire Valea Roşie, a căzut o persoană.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, s-a stabilit faptul că un pasager al trenului personal, trezit brusc din somn şi speriat că nu a ajuns la destinaţie, a acţionat fără motiv, semnalul de alarmă.

La oprirea trenului, pe fondul întunericului, persoana a încercat să coboare, fără a aprecia că trenul se află staţionat pe un pod şi a căzut în gol de la o înălţime de aproximativ 8 metri, pe malul unei bălţi din zonă. Strigătele acestuia au fost auzite de două persoane, care l-au găsit în apropierea piciorului podului de cale ferată.

Poliţiştii l-au identificat pe pasagerul din tren, în persoana lui P.ALEXANDRU, de 66 ani, din Comuna Curcani, judeţul Călăraşi, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

sursa: dincalarasi.ro

Comentarii

 1. elena dragne spune:

  inca se mai „trage semnalul” pentru a cobora?

 2. Robert Iacob spune:

  Ce vise placute a avut de nu s-a trezit…dar ce „inviorare” zbuciumata.. =))

 3. MARIAN M. spune:

  sa ii fie de bine la calatorul din tren!…si invatzare de minte…si un exemplu de invatzaminte pentru altii care se cred zmei…..si vor sa coboare din tren, direct in patul din casa lor!

 4. Damyan spune:

  o fii avut vrun vis erotic….:))

 5. Bogdan spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)