Accident cu răniţi la intersecţia Bd. Tineretului cu str. Mihai Eminescu

Vineri, 6 august, în jurul orei 8,30, pe raza municipiului Olteniţa, în zona bulevardului Tineretului, a avut loc un accident rutier.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, D. Rică de 56 de ani din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat proprietate personală, la intersecţia străzilor Mihai Eminescu cu Bd. Tineretului, nu a respectat semnificaţia indicatorului „oprire” şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia, condus regulamentar de M. Marian de 22 de ani din localitatea Mitreni, judeţul Călăraşi. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto D. Rică, rănirea uşoară a lui I. Simona şi I. Maria, pasageri în autoturismul Fiat şi de asemenea a celuilalt conducător auto M. Marian. Toţi cei accidentaţi au fost transportaţi la Spitalul Olteniţa iar cei cu răni grave la Spitalul „Arsenie Bagdasar” Bucureşti.

Poliţiştii aflaţi la locul accidentului au stabilit că şoferul auto D. Rică posedă permis de conducere categoriile A şi B din anul 1995, iar M. Mihai Marian posedă permis de conducere pentru categoriile B, C şi E din anul 2007, iar în momentul producerii accidentului ambii conducători auto purtau centurile de siguranţă.

Celor doi conducători auto li s-au recoltat probe de sânge, cu scopul stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal lui D. Rică, urmând a se pronunţa soluţia prin Parchet.

Comentarii

  1. soare marius spune:

    chear la sahia