Dunărea și Ulmu în aceeași serie. Chirnogiul nu are loc!

Astazi la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc o şedinţă în care s-a stabilit  componenţa seriilor Ligii a III-a şi programul meciurilor din acest eşalon.

Lista finală a seriilor ne arată faptul că cele două reprezentante ale judeţului nostru, Dunărea Călăraşi şi Phoenix Ulmu sunt repartizate în Seria a II-a. Din lista celor 16 echipe nu face parte şi Viitorul Chirnogi, formaţie care iniţial a căutat un loc la Liga a III-a dar se pare că oficialii echipei nu au găsit o portiţă, iar Chirnogiul rămâne fără echipă în acest eşalon.

La prima vedere, Seria pare formată din aceleaşi echipe care au mai jucat şi anul trecut. Alături de Dunărea vor mai juca Berceni, Callatis, Eforie, Merei sau Slobozia şi alte formaţii care s-au mai întâlnit şi sezonul trecut. La capitolul noutăţi găsim formaţii ca Phoenix Ulmu, nou promovată, Spicul Rompan sau ABC Stoicescu, dar şi formaţii care sunt sateliţii echipelor din Liga 1, Rapid II şi Dinamo II, ultima retrogradată din Liga a II-a.

Iată componenţa seriei în care sunt cele două echipe călărăşene, (în paranteză poziţia în aşezarea oficială pentru programul campionatului):

Seria a II-a: ACS Berceni (10), Callatis Mangalia (5), CS Eforie (2), Partizanul Merei (4), ABC Stoicescu (11), CSM Rm. Sărat (14), Rapid II (15), Dinamo II (7), Comprest (12), Spicul Rompan (9), Tunari (8), Unirea Slobozia (16), CS Buftea (3), FC Voluntari (a luat locul de la Petrolul Berca) (13), Phoenix Ulmu (1), Dunărea Călăraşi (6)

sursa: sportcalarasean