Viitorul va juca in liga a IIIa! Echipa din Chirnogi ii ia locul lui Dinamo II

Viitorul Chirnogi va juca în serie cu Dunărea şi Ulmu în locul echipei Dinamo II, formaţie care se duce în Liga a II-a, Seria I, în locul celor de la Farul Constanţa. “Da. Este adevărat acest lucru. Pot să confirm”, a declarat Dan Mircea preşedintele celor de la Viitorul Chirnogi. Conform programului stabilit ieri de FRF, Viitorul Chirnogi ar urma să întâlnească Phoenix Ulmu în etapa a VII-a pe arena de pe malul Mostiştei iar cu Dunărea trupa lui Vasile Florea se va întâlni în etapa a XII-a la Chirnogi.

Slobozia, peste Dunărea

Pentru Phoenix Ulmu, adversarul din prima etapa a Ligii a 3-a se anunta unul extrem de periculos. Unirea Slobozia s-a intarit in aceasta vara cu Dumitru Gheorghe si Florin Anghel, doi atacanti care au trecut pe la Prefab Modelu.

Dunarea Calarasi, Phoenix Ulmu si Victoria Chirnogi, acestea sunt echipele care vor reprezenta judetul nostru in viitorul sezon al Ligii a 3-a. De astazi, Sport la Dunare incepe spionajul formatiilor cu care calarasenii se vor duela in viitoarea stagiatura.

Phoenix Ulmu va juca in sezonul viitor pe stadionul din Chitila. Suprafata de joc este pe placul jucatorilor, lucru foarte important. Adversarul din prima etapa va fi Unirea Slobozia. Gruparea ialomiteana a avut o campanie masiva de transferuri, cele mai importante nume fiind cele ale lui Dumitru Gheorghe si Florin Anghel. Cei doi au jucat in trecut pentru Prefab Modelu si se anunta cei mai periculosi adversari de pe terenul de joc. Punctul slab al formatiei din Slobozia este considerat antrenorul Constantin Prepelita. Tehnicianul care a mai pregatit pe Dunarea Calarasi, Ceres Ciocanesti si Abatorul Slobozia nu este pe placul elevilor sai din cauza faptului ca pune foarte mult accent pe pregatirea fizica. O parte dintre actualii jucatori ai Unirii au trecut si ei pe la Dunarea si il compara pe “Prepe” cu Virgil Bogatu.

Gruparea din judetul vecin inca nu a fost eliminta din Cupa Romaniei. Elevii lui Constantin Prepelita au dispus cu 5-1 de Viitorul Axintele, formatie care a umilit in aceasta vara pe Dunarea Calarasi.

sursa: sportcalarasean