Profesori din Olteniţa de Ziua Dunării la Tutrakan

Localitatea vecină municipiului Olteniţa de dincolo de Dunăre sărbătoreşte în fiecare an, la sfarsitul lunii august, ziua bătrânului fluviu European. Cu ocazia Zilei aniversare a Dunării, prin parteneriatele încheiate între instituţiile locale din Olteniţa şi Tutrakan, au fost invitaţi profesori şi oficialităţi olteniţene. Echipa din Olteniţa a participat la un concurs de gătit ciorbă de peşte. Partenerii bulgari au pus olteniţenilor la dispoziţie peştele, iar concurenţii au adus celelalte ingrediente. Printre cei prezenţi la aniversare s-au numărat directorul Liceului “Nicolae Bălcescu”, prof. Cristina Drăgan, directorul Clubului Elevilor, prof. Mirela Constantin şi maiştrii Valentin Postolea şi Mioara Postolea de la Grupul Şcolar “Nicolae Bălcescu”, respectiv Clubul Elevilor Olteniţa.

“Am primit din partea primarului localităţii Tutrakan, Gheorghe Gheorghiev premiul special, constând într-un sandvichmaker. Domnului primar Milescu domnul Gheorghiev i-a oferit prin noi un cadou simbolic şi i-a transmis salutările de bine din partea locuitorilor din Tutrakan.  Vom fi chemaţi şi anul viitor, invitaţia ne-a fost lansată de anul acesta.” declară prof. Cristina Drăgan. Festivalul de la Tutrakan se află la a 9-a ediţie şi se desfăşoară anual pe malul Dunării cu muzică tradiţională bulgărească, mici, bere, jocuri marinăreşti şi pentru copii.

Comentarii

 1. oprea alin dumitru spune:

  Asa sa prezentat profesoara de sport la tutrakan??ce haine are pe ea….pff….

 2. soare spune:

  bravo :X:X frumos:X va felicit dm-le maistru postolea :X

 3. George S. spune:

  Pt. Alin:Bag de seama ca te-a cam chinuit in scoala,la ora de sport.:))

 4. Gruianu Marian spune:

  Trilu lilu crocodilu, tara arde si baba se piaptana.

 5. Cristina Dragan spune:

  Draga Oprea,dupa cum observi,echipamentul este adecavat sarbatorii.Atat eu ,colegii mei si domnul primar ,suntem in aceeasi tinuta,nu una protocolara.Ma mir ca ai stiut sa scrii un comentariu,frumos…(sa).Tare as vrea sa vad ce haine porti tu pe tine ,dealtfel ale mele sunt Adidas,de incult vad ca esti,dar si nevazator…

 6. Andreea spune:

  toti invitatii sunt inbracati in stil marinar daca nu ai auzit de moda…

 7. marian mitrea spune:

  Draga profesoara de sport nu imbracamintea conteaza, ci atitudinea dumneavoastra care este puerila, nedemna unui director de liceu. In numele cetatenilor care platesc impozite in acest oras, am fi interesati mai mult de cine deconteaza participarea domniilor voastre la atatea evenimente, culturale sau nu.

 8. Vali spune:

  PROFA ESTE CEA MAI TARE!!!!!!!MULTI PUPICI,PROFI,DE LA ELEVA CARE VA IUBESTE MULT,MULT!!!!!”SORSICA”

 9. Cristina Dragan spune:

  Draga domnule Mitrea,eu merg pe banii mei la actiuni,in nici un caz pe banii care-i platesti domnia ta la Primaria Oltenita pe taxe si impozite.Referitor la actiunile cultural -sportive ce le organizez,tin sa precizez faptul ca eu am adus banii pentru copiii orasului pentru organizare si premii.Daca esti asa tare,de ce nu organizezi si domnia ta actiuni pentru oras,cu banii tai binenteles,obtinuti prin proiecte ?
  Esti malitios si tii mortis sa iesi in evidenta doar prin atitudine urata doar pentru faptul ca nu am acceptat sa mai activeze sotia domniei tale in „cloaca „de liceu asa cum ai postat pe internet.