Rectificarea negativă a bugetului local olteniţean

Direcţia de Finanţe o trimis Primăriei Olteniţa o adresă, prin care se arată cum au fost retrase anumite sume. Este vorba de 1.106.000 lei de la cheltuielile de personal pentru salariile din învăţământ şi 287.000 lei cote defalcate pentru echilibrarea bugetelor.

Primarul Costinel Milescu arată ce reprezintă adresa de la Finanţe pentru executivul primăriei. „A fost o lovitură sub centură. Pe 18 august a apărut o ordonanţă, prin care se rectifică negativ bugetul Consiliului Local, pe mai multe capitole. Se reduc bugetele la asistenţă socială, la subvenţii pentru energie termică. Aici este vorba de acea componentă pe care o primeau familiile cu venit sub 600 de lei pe cap de familie. Aceste rectificări negative se fac fără să putem comenta. Dacă nu le facem, Trezoreria nu ne mai alimentează bugetul.”

vezi video continuare la rectificarea de buget local

Comentarii

  1. MARIAN M. spune:

    bugetul ca bugetul…dar mai faceti investitii si pe strazile neiluminate….nu doar in zoma centrala…cheltuiti bani doar in anumite zone si pe altele le uitati?
    sunt strazi in stare jalnica si schimbati pavele pe care se poate circula…cu altele noi…. portul orasului oltenitza l-ati umplut de scuze….putzurile pentru alimentarea orasului cu apa le-ati terminat…ati rezolvat problema cu noul parc de langa pod…si lista poate continua….mai lasati prosteala…chiar nu va simtziti ?! lasati calculele bugetului…si mai ganditi-va ce puteti face si pentru crearea unor noi locuri de munca! atrageti investitori pe plan local…rezolvati problema spitalului….AHA…