SZD Electro Cluj Napoca şi Consiliul Local Olteniţa sunt asociaţi

Pentru realizarea modernizării iluminatului public în Olteniţa s-a realizat asocierea dintre SZD Electro Cluj Napoca şi Consiliul Local Olteniţa.

Potrivit contractului, asocierea va fi condusă şi administrată de un consiliu format din 4 membri, câte 2 persoane împuternicite de fiecare coasociat, care vor fi desemnaţi prin deciziile independente luate în cadrul consulţilor asociaţilor. Penalizările stabilite pentru asociatul prim, în caz de neplată la termen, s-au stabilit la 0,01% pentru fiecare zi de întârziere.

Contractul de Asociere în Participaţiune are ca temei legal art. 251-256 Cod Comercial, prin care societatea ofertantă se obligă să realizeze pe propria cheltuială investiţia de eficientizare şi modernizare a sistemului de iluminat public exterior în Olteniţa. Consiliul Local va face plata acestor servicii din diferenţa de bani rezultată din diminuarea facturilor de energie electrică, în urma instalării noului iluminat public.

Societatea SZD Electro Cluj a efectuat un audit în Olteniţa în urmă cu mai bine de o lună de zile. Auditul a fost făcut pentru reabilitarea şi eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public. Conform acestuia, Consiliul Local Olteniţa a fost informat cu privire la avantajele eficientizării iluminatului public, prin instalarea de noi corpuri de iluminat de înaltă eficienţă energetică şi durata de viaţă extinsă. Astfel, la nivelul municipiului Olteniţa se poate face o economie anuală de energie electrică, faţă de cantitatea efectiv consumată acum, de 486.106 KWh.

Valoarea investiţiei iniţiale de reabilitare va fi de 314,480 euro fără TVA, iar amortizarea investiţiei se va face în 5,7 ani luând în calcul tariful de furnizare al energiei electrice pe anul 2010.

Comentarii

  1. corina chiru spune:

    FACETI DOMNE CURATENIE SI RENOVARI LA SPITAL CU BANI ASTIA CA E DESTULA LUMINA PE BULEVARDU REPUBLICI,SI NU MAI SCHIMBATI TROTOARELE CA SA PUNETI ALTELE LA FEL.AI SA FIM SERIOSI UN PIC CA MORI LA SPITAL DE SCIRBA CIND INTRI.AI SA FACEM LUCRURI CALUMEA DACA TOT SINT BANI NU INVESTITI NEFOLOSITOARE

  2. MARIAN M. spune:

    BATAIE DE JOC SI MULTA SPALARE DE BANI! SPITALUL NE INTERESEAZA….PE EL SA IL MODERNIZEZE….NU ALTE RAHATURI DE PRIN ORAS…NU MAI VORBESC DE ALTELE…CA,,,,