Un autocamion s-a rasturnat aseara pe DN 4, in apropiere de Mitreni

Miercuri, 29 septembrie, în jurul orei 18,00 pe DN4 în afara localităţii Mitreni un vehicul s-a răsturnat în şanţ. Potrivit subinspectorului Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IJP Călăraşi, conducătorul tractorului cu semiremorcă nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed. Aşadar acesta a părăsit carosabilul şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers.

Subinspector Ramona Tudor mai spune că în urma accidentului, conducătorul vehiculului a fost transportat la spitalul Olteniţa pentru îngrijiri medicale şi recoltarea de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii cercetează în continuare cazul pentru stabilirea altor incertitudini şi împrejurările în care a fost produs accidentul rutier.

Comentarii

 1. ionela vlaciu spune:

  am vazut s eu cum arata masina acolo in sant.doamne fereste

 2. Mugur spune:

  Soferii astia nu sunt sanatosi.. defapt vina este impartita.. odata patronii pentru ca ii forteaza dar si ei sunt vinovati.
  Odata a trecut unu pe langa mine cu un FMX(camion cu 2 osii pe puntea fata)dintr-ala care il folosesc sa care pamant, in localitate pe DN41 cu o viteza de neimaginat pentru un asemenea mastodont. Cred ca avea viteza maxima cu care le permite sa mearga limitatorul(90km/h).. asta in fericitul caz in care ar fi avut asa ceva.
  Cum majoritatea soferilor profesionisti de tir, camion si chiar autobuz au un gps, ar fi fost foarte bun un soft care sa inregistreze cu ce viteza circula si in ce moment, deoarece GPS-urile stiu cand te aflii in localitate sau in afara acesteia, cat si limitele de viteza de pe fiecare portiune de drum. Cu tahometrul o mai abuiresc ei cum o aburesc, mai e patronu prieten cu politia etc.
  Astfel se evita producerea accidentelor datorate lipsei de inconstienta a semenilor ahtiati dupa bani si a celor care se presupun ca ar trebui sa vegheze asupra sigurantei cetateanului.

 3. cojocaru alina spune:

  multumim redactiei olteniteanul pt acest reportaj sincer vorbind poate cel mai bun pana acum ati fost la fata locului inaintea ambulantei ce bine ar fii ca si celelalte reportaje sa fie asa ca acesta sa fiti voi mereu primi.

 4. MARIAN M. spune:

  BRAVO…REDACTIEI ….OLTENITZEANUL .RO!ASTA ESTE, ACCIDENTE SUNT PESTE TOT, DORITE SAU MAI PUTIN DORITE DE CATRE NOI! TOTUSI, VIATZA MERGE INAINTE , NU?…SI OCHII CARE NU SE VAD, SE UITA, INTR-UN VIITOR MAI MULT SAU MAI PUTZIN APROPIAT….DOAR AMINTIRILE MAI RAMAN…SI ACELEA UNEORI!

 5. TRANDAFIR DANIELA spune:

  PAREREA MEA E K NU VA FACETI DELOC TREBA ASA CUM AR TREBUI. PUNETI O STIRE O DATA LA 3-4 LUNI. IAR KND O PUNETI UITATI SI DE FINAL K LA TOATE INTAMPLARILE. SANTETI F.F.F SLABI!

 6. Marius Dociu spune:

  @ TRANDAFIR DANIELA

  va multumim pentru comentariu ..dar mai ales pentru vizita 🙂

 7. DANIEL T.V. spune:

  Multumiri statului si responsabililor din domeniu pt. minunatele drumuri nationale oferite pt. ca (virgula)conducatorul roman sa conduca in liniste si siguranta pe soselele mioritice.La cum arata soseaua in zona mitreni era mai de recomandat ca trambuline pt. iubitorii de skateboard..tineti-o asa mai !

 8. Mugur spune:

  1. Ala a avut VITEZA
  2. Drumurile sunt cum sunt din cauza la tituri.. pentru ca toate marfurile se transporta acum cu tirurile pentru ca nu mai avem cai ferate.

 9. ionescu adrian spune:

  stiti cat e rovigneta pt tir?va spun eu 1250 de euro.unde sunt banii?ca soselele sunt vai de mama lor.nu zic ca nu sunt de vina soferii dar cea mai mare parte din vina o au autoritatile.pe portiunea aia unde s-a rasturnat acest tir ai impresia ca,cazi dupa sosea.