Consilierii olteniţeni au votat titularii şi supleanţii de la spital, fără proiect de hotărâre pe ordinea de zi

Consilierii au votat în şedinţa din septembrie, deşi cu a existat o hotărâre de Consiliu Local, membrii supleanţi şi titulari ce vor face parte din Consiliul de Administraţie al Spitalului Olteniţa.

În şedinţa din luna august, proiectul de hotărâre pentru alegerea membrilor titulari şi supleanţi în Consiliul de Administraţie al Spitalului Olteniţa s-a amânat din mai multe motive. S-a propus, printre altele, documentarea consilierilor cu privire la calităţile ce trebuie să le îndeplinească membrii CA pentru Spitalul Olteniţa. Primarul Costinel Milescu a cerut atunci ca la viitoarea şedinţă de Consiliu Local să se prezinte CV-urile fiecărui membru propus în Consiliul de Administraţie, pentru luarea deciziei finale. În următoarea şedinţă, cea din septembrie, nu s-a prezentat nici un CV, proiectul de Hotărâre de Consiliu Local nefiind pe ordinea de zi. Cu toate acestea, după ample discuţii finalizate, cu atacuri la persoană şi ironii ale unora la adresa altora la începutul şedinţei, spre final s-au votat membrii, consilierii PSD şi PDL dorind să se voteze chiar dacă nu au avut proiectul de hotărâre în lista proiectelor.

Pentru membrii titulari s-au propus Simigiu Ion, Mihaela Vânătoru, Manuela Crângaşu, Leonard Petre, Gheorghe Matei, Viorel Pironea. Pentru membrii supleanţi s-au propus Liliana Teodoru, Florin Eftene, Viorel Postelnicu. După calcularea voturilor, aleşii în CA al Spitalului Olteniţa sunt:

  • membrii titulari: Crângaşu Manuela cu 9 voturi pentru şi Simigiu Ion cu 8 voturi de partea lui
  • membrii supleanţi: Teodoru Liliana Teodoru cu 16 voturi şi Eftene Florin cu 10 voturi pentru

urmariti câteva secvenţe video şi să ascultati înregistrarea audio cu haosul de la vot, din timpul şedinţei de Consiliu Local din luna septembrie

Comentarii

  1. cipleu rodin bogdan spune:

    Un clip audio de succes.Un zgomot ce se propaga de 21 de ani si se va propaga mult timp de aici incolo .De castigat au cei care au curaj sa asculte acest zgomot si sa intervina atunci cand e prea multa liniste.

  2. miri spune:

    editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)