Crosul Toamnei la Olteniţa – o provocare pentru 250 de elevi

Miercuri, 29 septembrie, de la ora 10,00 un concurs de cros a pus la încercare elevii olteniţeni de liceu şi şcoală generală, dar şi elevi din alte localităţi din judeţul Călăraşi. În Parcul Central s-a desfăşurat „Crossul Toamnei” pe categorii de vârstă. Premiile au fost medalii, diplome, tricouri, un sprijin important fiind acordat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Călăraşi. Iniţiatoarea evenimentului aflat anul acesta la a III-a ediţie, prof. Cristina Drăgan, declară că acţiunea a fost sprijinită de Direcţia pentru Tineret şi Sport şi AJSpT Călăraşi. „Câştigătorii au fost 24 de elevi dintr-un număr de participanţi de 250, elevi din clasele V-VIII şi IX-XII. Au venit elevi însoţiţi de profesorii lor din localităţile Căscioarele, Chirnogi, Luica, Chiselet, Radovanu, Mânăstirea, Vasilaţi şi Gălbinaşi.

Din Olteniţa au participat elevi din şcolile 1, 2, 3 şi 6 dar şi elevi de la liceele „Nicolae Bălcescu” şi „Neagoe Basarab”. Am avut şi câştigători din Căscioare, Radovanu, Gălbinaşi, Chiselet, alături de cei din oraş de la şcoli şi cele două licee. Câştigătorii, primii trei câştigători pe categorii de vârstă, vor merge la Călăraşi la o etapă judeţeană ce se va desfăşura probabil luna aceasta” declară prof. Cristina Drăgan, director al Gr. Şcolar „Nicolae Bălcescu”

Comentarii

  1. Dragu Sabina spune:

    bine balaitaaa:)):*

  2. Radu Ion Dragos spune:

    Este o idee foarte buna deoarece miscarea este foarte buna pentru om indiferent de varsta , in special pentru cei tiner.Felicitari celor care au avut ideea cu genul acesta de concursuri, se vede ca stiu ceea ce este bine pentru om.

  3. dany spune:

    editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)